18 Selebriti yang kelihatan begitu berbeza tanpa rambut wajah mereka yang ikonik

Milo Ventimiglia Facial Hair
Getty Images

Olivia Bahou

28 Feb, 2018 @ 10:30 pagi

Sama seperti sedikit kontur, rambut muka dapat mengubah bentuk wajah anda secara menyeluruh. Sama ada anda menggunting janggut, kumis, goatee, atau gua yang penuh, malah jumlah terkecil yang boleh mengubah wajah bayi menjadi jantung.

Jangan percaya kita? Cuma lihat bagaimana perbezaan selebriti yang biasanya berjanggut ini apabila mereka mencukur keranjang tandatangan mereka. Ambil Milo Ventimiglia, sebagai contoh. The Inilah kita bintang mencukur misai Jack Pearson ketika dia selesai penggambaran Musim 2, dan dia kelihatan seperti lelaki yang sama sekali berbeza.

Keepin ‘it in the Fam #ThisIsUs end of season chop for @miloanthonyventimiglia ❤️ #momANDdad #jackANDrebecca #STRIIIKEhair #STRIIIKEinthemirror serye

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ashley Streicher (@streicherhair) pada

Johnny Depp kelihatan hampir tidak dapat dikenali apabila dia menghindar dari goateenya, dan Kit Harington kelihatan 10 tahun lebih muda tanpa janggut Jon Snow. Dan jangan sampai saya mula di Jeff Bridges-saya ragu bahawa walaupun a Grit Benar kipas boleh memilih wajah yang dicukur bersih daripada barisan.

VIDEO: Top 5 Best Guy Grooming Kit

 

Tetap bergulir untuk melihat bagaimana pelaku-pelakon ini kelihatan apabila mereka membuat keputusan untuk mengambil pisau cukur.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 10 = 18

map