19 Perkara yang Amy Schumer Sungguh Suka

Amy Schumer
Carter Smith

Samantha Simon

Apr 14, 2017 @ 1:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Amy Schumer tidak pernah menyembunyikan pendapatnya. Dan jika dia benar-benar suka sesuatu, dia akan memberitahu anda mengenainya.

In InStyleIsu Mei, Schumer tidak begitu. Kami meminta bintang sampul kami untuk menumpahkan semua yang mesti ada, dari gaya dan kecantikan kepada makanan dan perjalanan. Jadi, apa yang pelawak merindui kira-kira hari ini?

Dari segi fesyen, senarai pereka golek Schumer adalah satu-satunya yang merangkumi nama-nama termasuk Vivienne Westwood, Prabal Gurung, Valentino, Alexander Wang, Narciso Rodriguez, Stella McCartney, Zac Posen, dan Alexander McQueen. Tetapi apabila ia datang kepada aksesori, dia cepat menjadi sifar di beberapa kegemaran. Walaupun dia mengarahkan perhiasan (“Saya tidak pernah memakai apa-apa,” katanya), Schumer suka sepasang kasut Alexander Wang dan Isabel Marant, serta beg tangan dari Clare V.

VIDEO: Amy Schumer Berkongsi Tips Kecantikan Terbaiknya

Untuk keperluan penjagaan kulitnya, Schumer berpaling kepada Kiehl dan Laura Mercier untuk kegunaan sehari-hari, sementara Urban Decay adalah salah satu jenama kecantikan favenya yang memikat mata smokynya. Dan apabila rambutnya memerlukan penyegaran cepat, dia menggunakan senjata rahsianya, Rita Hazan Root Concealer. Tinjau ke bawah untuk mengetahui lebih banyak perkara kegemaran Schumer, dari tempat perjalanan teratasnya ke siapa dia sedang mengikuti di Instagram.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 4

map