21 Perkara Kegemaran Julia Roberts

InStyle December - Julia Roberts Cover 7
Pengurusan Carter Smith / Copious

Samantha Simon

16 Nov, 2017 @ 9:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Hampir tiga dekad selepas dia pertama kali menawan penonton dengan senyuman megawat dan tanda dagangannya di dalam Pizza mistik, Julia Roberts tidak kehilangan sentuhan sihirnya. Sama ada dia mempesonakan kami dengan persembahannya di atas skrin, memalingkan kepala di atas permaidani merah, atau mencari kasual yang keren semasa menjalankan tugas dalam L.A., O.G. Pretty Woman-dan bintang penutup Disember kami-sentiasa menyampaikan kecantikan, fesyen, dan gaya hidup untuk orang ramai. Dan dia menjadikan semuanya kelihatan mudah.

Sudah tentu, pendekatan tanpa upaya Roberts untuk gaya sangat mengagumkan. Bintang-filem terbarunya itu, Wonder, hits teater Nov. 17-tahu apa yang dia suka, dan dia lebih suka menyimpan stok pakaian klasik klasik mengikut trend fesyen terkini. Tergesa-gesa dia? Jaket Patagonia puffer, Jeans ibu, cincin Jennifer Meyer, dan kasut koboi Stallion (Roberts suka pasangan tersuai sendiri, kami memotretnya memakainya untuk cerita sampul bertema Barat).

VIDEO: Julia Roberts Bercakap Ibu

Ia hanya sesuai bahawa kami telah meminta kekasih kekasih Amerika untuk memasak di semua hidangan, dari fesyen dan kecantikan ke obsesi budaya makanan dan pop. Tatal ke bawah untuk 21 pilihan atasnya dan untuk cerita yang sama, lihat isu Disember InStyle, kini boleh didapati di gerai surat khabar, di Amazon, dan muat turun digital.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 9 = 1

map