21 Perkara Kegemaran Karlie Kloss

InStyle June 2017: Karlie Kloss
Carter Smith

Samantha Simon

12 Mei 2017 @ 9:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Sesiapa yang mengikuti Karlie Kloss di Instagram tahu bahawa supermodel itu hidup dalam kehidupan glam muktamad. Tetapi apabila dia tidak sibuk berjalan landasan untuk pereka seperti Carolina Herrera dan Marc Jacobs atau perjalanan dunia untuk pucuk fesyen, InStyleBintang penutup bulan Jun membuat perkara nyata. Dia menghabiskan masa bekerja, memasak, dan pengekodan (semangat yang mendorongnya untuk membangunkan Kod dengan Klossy, sebuah program yang mengajar gadis menjadi pemimpin dalam teknologi). Dan dengan segala yang dilakukannya, Kloss menjadikan semuanya kelihatan mudah. 

VIDEO: Pergi di Sebalik Babak Penutup Cover Karlie Kloss

Dengan akses kepada yang terbaik dari segi fesyen, kecantikan, makanan, anda namakannya-kami ingin tahu apa yang sekarang dikhiankan oleh Kloss. Tatal ke bawah untuk 21 perkara kegemarannya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 − 30 =

map