22 Perkara Kegemaran Priyanka Chopra

Priyanka Chopra's Favorite Things Lead
Thomas Whiteside

Samantha Simon

Jul 08, 2016 @ 5:00 pagi

Apabila dia tidak sibuk bermain FBI pelatih Alex Parrish pada Quantico, Priyanka Chopra berdagang dengan pakaian seragamnya untuk kelihatan gaya jalan kasual dan gaun karpet merah seksi. Tetapi tidak kira peristiwa itu, bintang penutup bulan kami sentiasa memberikan perhatian khusus kepada satu elemen pakaiannya khususnya. “Kasut adalah aksesori kegemaran gadis,” kata Chopra InStyle selepas memukul pasir di tumit tinggi Jason Wu untuk menembak foto kami di Long Beach Jones Beach. 

Mereka mungkin kegemarannya, tetapi kasut bukan satu-satunya aksesori yang tercinta di dalam almari Chopra. Apabila kami meminta pelakon untuk bermain permainan “Jika Saya Mampu” dengan kami, kami belajar dia juga peminat besar ransel Valentino yang diselaraskan (membawa pasangan yang sempurna dengan wajahnya yang kelihatan santai ATM tee dengan seluar jeans Jenama J) serta koleksinya yang semakin meningkat cermin mata hitam yang bergaya. Pelbagai warna peribadi Chopra begitu kaya, sebenarnya, kita memotret bintang memakai pasangannya sendiri Simon Miller x Moscot bingkai untuk isu Ogos kita-dan matahari terbenam bukan satu-satunya penting dia dibawa ke set. Dia juga menyimpan aroma tandatangannya, Trussardi Donna Eau de Parfum, di tangan, memohon spritzes cepat wangi antara mengambil sepanjang tembakan.

Tinjau ke bawah untuk lebih banyak item Chopra tidak boleh hidup tanpa, dan melihat ciri penuhnya-di mana dia membincangkannya tidak suka untuk istilah “Bollywood” dan butirannya hidup bertarikh-Mengeluarkan isu bulan Ogos InStyle, kini boleh didapati di gerai surat khabar dan untuk muat turun digital.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 − 71 =

map