23 Shania Twain yang Paling Tidak Menakjubkan Prestasi kelihatan

Shania Twain - Glam Moments
KMazur / Getty

Jonathan Borge

28 Ogos 2017 @ 1:00 petang

Siapa yang tidak suka sedikit Shania?

Bintang yang memenangi Anugerah Grammy lima kali telah, selama beberapa dekad, kabur garis negara dan pop, memberikan kita hits yang sangat menarik seperti “Man! Saya Rasa Suka Wanita! “” Itu Jangan Impress Me Banyak, “” Up !, “” Selamanya dan Sentiasa, “” Saya Gonna Getcha Baik, “dan” Rock Country This! “Itu banyak tanda seru -Dan untuk alasan yang baik.

Pada tahun 2015, Shania Twain membuat gelombang apabila dia kembali ke sorotan dengannya Rock Negara Ini pelancongan, mengetuk pereka seperti The Blonds untuk membuat kelihatan luar biasa menarik perhatian dalam kristal berkilauan dan pinggir kulit. Dan yang paling baru-baru ini, nama rumah tangga, yang bertukar 52 hari ini, telah memberi kita muzik baru; mengusik pelepasan album barunya, Sekarang; dan telah bersiap sedia untuk lawatan 2018 Amerika Utara.

VIDEO: Shania Twain Adakah Membuatnya Comeback dengan Album Pertama dalam 15 Tahun

Tetapi kita akan sentiasa memuja Shania semalam. Ingat nya prestasi Super Bowl Halftime 2003? Dia memakai keriting kulit hitam seperti parit, seperti tudung, keadaan baju tidur dan baju kuda yang tinggi yang boleh dikatakan salah satu gaya rambut yang paling mengasyikkan (di atas). Khususnya, 2003, berikutan pembebasan Up!, memberi kami beberapa saat fesyen terbaik Shania.

Untuk menghormati ulang tahunnya, tatal ke bawah untuk 23 penampilan panggung yang paling tidak dapat dilupakannya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map