5 Langkah Ashley Graham untuk Selfie Baik

Jika anda mempunyai 3.3 juta pengikut di Instagram, akal sehat mengatakan anda mesti melakukan sesuatu yang betul. Dan tatal cepat walaupun suapan Ashley Graham lebih membuktikan bahawa supermodel tahu satu atau dua perkara tentang mengerjakan sudutnya.

Graham membawa keseronokan, keperibadiannya tidak tersentuh kepada semua jawatannya, tetapi ia adalah permainan selfie yang kuat yang nampaknya rak yang paling disukai. Tetapi menurut bintang, menangkap gambar yang sempurna itu tidak semudah itu.

“Apabila saya dihidupkan dengan jurugambar yang menakjubkan, kadang-kadang semua yang diperlukan adalah satu atau dua kali untuk mendapatkan pukulan tetapi selfies adalah berbeza,” kata Graham. “Walaupun untuk model, ia benar-benar normal untuk mengambil 20 ( atau lebih) untuk mendapatkan yang boleh digunakan. Sekiranya anda berasa diri sendiri, saya selalu mengatakan pos gambar itu tanpa penyesalan. Tetapi jika anda ingin benar-benar mengepam rapat seterusnya anda, inilah yang saya ingini. “

InStyle March 2017 PLS Ashley Graham - Embed Contrast
theashleygraham / Instagram

1. HANTAR “45”

“Orang berfikir saya gila apabila saya mengatakan ini, tetapi saya memegang kamera pada sudut 45 darjah yang rendah, bukannya pada paras mata. Ia menghairankan kerana ia menunjukkan rahang anda.”

2. BOOST CONSTRAST, INSTEAD OF FILTERING

“Saya tidak menjadi penapis Instagram atau aplikasi airbrushing, kenapa tidak awak? Apabila selfie saya memerlukan dorongan, saya mengepam kontras untuk menjadikannya kelihatan lebih tajam.”

VIDEO YANG TERKAIT: Ashley Graham pada 20 Perkara yang Dia Tidak Boleh Hidup Tanpa

3. LET INI ADALAH CAHAYA

“Pencahayaan adalah rahsia untuk selfie yang baik, di mana sahaja anda berada, mencari cahaya terbaik anda, kerana ia membuat atau memecahkan apa-apa gambar. Saya mempunyai kes LuMee di telefon saya, dan ia tidak pernah datang.”

InStyle March 2017 PLS Ashley Graham - Embed Keep It Real
theashleygraham / Instagram

4. MENJADIKAN IT TANAH

“Saya mendapat lebih suka pada gambar-gambar yang santai dan semula jadi daripada super-glam Jadi tersenyum! Dan jika kelihatan aneh atau terpaksa, fikirkan sesuatu yang lucu untuk membuat diri anda benar-benar ketawa dengan kuat, saya bersumpah, ia berfungsi.

5. TAMBAH KEPERCAYAAN ANDA

“Kami berada di Insta untuk menunjukkan kepada dunia sekeping kecil diri, jadi jangan mengatasi perkara-perkara. Jadilah yang sahih, dan yang paling penting, bersenang-senang dengannya!”

VIDEO: Ashley Graham: Selulit Tidak Dapat Mengendalikan Hidup Anda

 

Untuk lebih banyak lagi dari Graham, termasuk produk kecantikan yang dia gunakan untuk mendapatkan cahaya gram itu, periksa isu Mac InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital sekarang.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map