6 Kali Gal Gadot Adakah Wonder Woman dalam Kehidupan Nyata

Gal Gadot - LEAD
Anthony Harvey / Getty Images

Jennifer Ferrise

Mar 25, 2016 @ 1:00 petang

Filem itu mungkin dipanggil Batman v Superman, tetapi ia Wonder Woman yang memenangi pertempuran metafora dalam saga superhero, keluar hari ini. Dan ternyata, gal di belakang baju dan perisai hanya sengit seperti rakan sejawatnya di skrin.

Gal Gadot, yang merupakan bekas jurulatih tempur Miss Isreal dan tentera Israel, telah menjadi salah satu bintang aksi baru Hollywood yang paling berpotensi, menjadi permulaannya di Cepat dan marah filem sebelum mengambil peranan wira terbaru dalam epik DC Komik Zack Snyder mash-up. Walaupun dia merasakan banyak perhatian memerangi jenayah dengan kanak-kanak lelaki, pemain berusia 30 tahun itu akan mempunyai lebih besar 2017, apabila dia akan menyiarkan berita baru Perempuan yang hebat filem dan Liga Keadilan yang akan dikeluarkan pada bulan Jun.

Dan jika itu tidak cukup mengagumkan, pelakon itu juga seorang ibu super kepada anak perempuan Alma yang berusia 4 tahun, sering menangkap momen-mommy-and-me mereka yang comel di Instagram. Lihat mereka yang manis di bawah dan semua masa lain Gadot adalah Wonder Girl zaman moden, IRL.

BERKAITAN: Editor-Tested: Kerjaya Latihan Wanita Wonder Gal Gadot

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 6 =

map