7 Sebab Anda Harus Menonton Amerika, aka Show Terbaik di TV

TK
FX

Isabel Jones

Mac 28, 2018 @ 7:00 pagi

Tidak syak lagi, seseorang dalam hidup anda telah berulang kali menggalakkan anda untuk menonton Amerika, satu siri yang mungkin digambarkan sebagai “menakjubkan,” “mesti-lihat,” “pertunjukan terbaik di televisyen,” dan … Anda pernah mendengarnya sebelum ini, saya tahu, tetapi humor saya untuk seketika.

Pada hari Rabu, 28 Mac, drama Perang Dingin FX bermula pada musim keenam dan terakhir-dan, kejutan, kejutan, saya akan menggalakkan anda menontonnya.

Berhati-hati dengan rahsia rahsia KGB yang terbaik. #The Americans kembali untuk semua musim baru pada 7 Mac di FX.

Satu jawatan yang dikongsi oleh fxnetworks (@fxnetworks) pada

Sejak episod pertama, Amerika telah membawa semua dalam setiap cara yang boleh difikirkan. Penulisan yang cemerlang, persembahan yang luar biasa, dan tempoh mengagumkan yang berkostum dan hanya menetapkan permulaan kehebatan siri. Walaupun begitu, pertunjukan itu telah diabaikan dengan tidak adil apabila ia datang untuk musim anugerah – walaupun sering dicalonkan, satu-satunya Emmys siri yang dimenanginya adalah untuk prestasi tetamu Margo Martindale yang hebat. Mungkin kali keenam adalah pesona?

VIDEO: Keri Russell dan Romance Matthew Rhys Bermula Lama Sebelum “Orang Amerika”

Atas sebab-sebab di atas, dan yang di bawah, Amerika benar tidak boleh dilepaskan. Tangkap lima musim di siri Amazon Prime ASAP!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 5 =

map