7 Times The Oprah Winfrey Show Made History

Oprah Show - Lead
King World Productions / Courtesy Everett Collection

Isabel Jones

29 Jan, 2018 @ 9:15 pagi

Lama sebelum Beyoncé bersedia untuk mengendalikan dunia, kami mempunyai Oprah Winfrey. Legenda beliau Oprah Winfrey Show berlari selama 25 tahun, dan semasa pemerintahannya yang berpengaruh, anda akan tertekan untuk mencari topik rancangan perbualan Queen gagal untuk ditutup. Model peranan untuk nenek-nenek dan cucu-cucu, dia-dan terus menjadi-definisi seorang bos. Kini, enam tahun selepas swansong pertunjukannya, pengasas rangkaian OWN yang berumur 64 tahun itu sedang berkembang walaupun tidak akan menjadi presiden Amerika Syarikat. Dan adakah kita menyebut bahawa dia juga seorang pelakon yang terkenal, penulis yang diterbitkan, dermawan lama, dan pengeluar filem utama?

Dalam perayaan ulang tahun ke-64 Winfrey, kami telah membundarkan momen-momen yang paling ikonik, paling hebat dari rancangan ceramahnya yang hebat. Dari wawancara Ellen DeGeneres ke momen sofa Tom Cruise yang terkenal (tidak digambarkan, tetapi tidak boleh dilupakan), Oprah telah melihat semuanya. 

VIDEO: Mary Tyler Moore Melalui Tahun dalam Foto

 

Selamat hari jadi, Oprah! Terima kasih kerana terus memberi inspirasi kepada kami. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 − 28 =

map