8 Cara Kristin Cavallari Mengekalkan Badan, Minda, dan Jiwa Post-Baby yang luar biasa

Kristin Cavallari Lifestyle Lead
Steve Granitz / WireImage

Isabel Jones

Nov 10, 2016 @ 5:30 petang

Kristin Cavallari telah berada di mata orang ramai lebih dari satu dekad sekarang. Dia memulakannya di MTV Laguna Beach, tetapi penduduk Colorado sejak itu telah mengambil kerjaya dalam setiap arah yang mungkin. Pemain berusia 29 tahun itu telah berlakon dalam bertindak, mereka bentuk, menulis, dan sebaliknya telah menjadi guru gaya hidup ribuan tahun-buku masakannya yang dinanti-nantikannya, Akar Benar akan dilepaskan pada 2018.

Dengan anak-anak muda-anak muda yang termuda hanya setahun-semangat keusahawanan Cavallari sangat mengagumkan, sekurang-kurangnya. Mungkin lebih mengesankan lagi betapa cepatnya bintang realiti itu memantul kembali ke diri sendiri bikini selepas melahirkannya-itu cukup segera.

kristincavallari / Instagram

Dia kelihatan hebat, dan berdasarkan perbualannya dengan InStyle, dia berasa lebih baik. Cavallari marilah kita tahu bagaimana dia mendapat bodoh pasca bayi, keutamaan penjagaan diri atasnya, dan berkongsi bagaimana dia dan suaminya quarterback Jay Cutler mencari masa untuk satu sama lain.

VIDEO: Kristin Cavallari Hanya Mendapatkan Potongan rambut yang Anda Perlu

Baca lebih lanjut dari bintang bercita-cita tinggi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 50 = 56

map