9 Cara Membongkar Jaket Pengebom Floral Seperti Selebriti Kegemaran Anda

Bunga Jackets Lead
Splash News / AKM-GSI

Jonathan Borge

Mac 26, 2016 @ 1:15 petang

Erdem dan Valentino telah menguasai seni jahitan bersama-sama gaun bunga yang mengagumkan yang sempurna untuk dipakai sebagai tetamu di salah satu perkahwinan yang diluluskan oleh royal bahawa tiada seorang pun daripada kita dijemput untuk dijemput. Tetapi cantik seperti yang mereka ada, anda tidak perlu menjadi gaya utama membuat-atau anak zaman Victoria-untuk memperkenalkan kepingan kenyataan terinspirasi botani ke dalam almari pakaian anda. Malah, untuk set sejuk hari ini, berbuat demikian semudah melemparkan pada musim bunga perintis kegemaran setiap orang: jaket pengebom.

Musim bunga ini, pokok yang dipinjam dari budak lelaki-kegemaran hati seperti Joe Jonas dan Zayn Malik-telah diberi rawatan grafis sepenuhnya terima kasih kepada para pereka yang telah dinaik taraf pelapis lapisan klasik dengan tekstur satin, panjang besar, dan kolar olahraga. Jangan fikir anda perlu sepenuhnya merangkul athleisure untuk memakainya dengan panache, sama ada. Keindahan seperti Demi Lovato dan Gwen Stefani telah membuktikan bahawa ketika datang ke penggayaan kegemaran gadis-gadis itu, apa saja.

BERKAITAN: Jaket Peralihan 5 Anda Perlu Spring

Di bawah, sembilan bintang mempamerkan cara menguasai go-to.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 4

map