9 wain selebriti, minuman keras, dan bir

Selebriti with Alcohol Brands - LEAD
Rob Kim / Getty; Paul Zimmerman / Getty; Jason LaVeris / FilmMagic

Jane Asher

21 Feb, 2018 @ 9:00 pagi

Apabila ia datang kepada alkohol, kita semua mempunyai jenis kegemaran dan jenama. Dari wain dan bir kepada vodkas dan tequilas, pilihannya adalah tidak berkesudahan dan di antara mereka adalah pilihan selebriti yang diluluskan. Tetapi sesetengah bintang telah mengambil langkah lebih jauh dengan memupuk usahawan dalaman mereka dan melancarkan barisan minuman keras mereka sendiri.

Dari jenama tequila George Clooney, Casamigos-yang diasaskannya dengan suami Cindy Crawford Rande Gerber dan kemudian dijual-dan vodka mewah Diddy, Cîroc, ke anggur Winery Francis Ford Coppola, Inglenook Estate, dan Hanson saudara laki-laki Hanson, dengan nama yang dinamakan Mmm Hops (budak pandai), ada satu projek haiwan kesayangan untuk hampir semua jenis kelalaian alkohol di luar sana.

Tinjau koleksi koleksi wain, minuman keras, dan bir yang terkenal selebriti, di bawah, dan kemudian pergi ke kedai minuman keras tempatan anda untuk mengambil sebotol minuman kegemaran anda yang baru. Sama-sama.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

87 − = 80

map