Alasan Mengejutkan Pasangan Pasangan Celeb Ini Diharamkan di Pernikahan mereka

Superstar negara Randy Houser dan isterinya Tatiana Starzynski mempunyai dasar “tiada telefon bimbit” yang ketat pada perkahwinan mereka pada 4 Mei – tetapi bukan atas sebab yang anda fikirkan. Tidak seperti beberapa selebriti lain (ahem, Mary Kate Olsen, ahem), mereka tidak prihatin terhadap gambar-gambar intim yang muncul di media sosial. Pasangan itu ingin menghalang sesuatu yang disebut “muka telefon” – anda tahu, apabila tembakan profesional hancur oleh orang lain yang memegang telefon mereka untuk menangkap gambar mereka sendiri.

BERKAITAN: Cinta Perkahwinan InStyle ?! “Seperti” Kami di Facebook!

“Sepertinya hampir setiap foto yang kita lihat pada majlis perkahwinan lain apabila anda melihat gambar pengantin lelaki, ada gambar orang di latar belakang di perkahwinan dengan telefon di muka mereka,” Kata Houser CMT.

Impian menjadi kenyataan | | Saya masih tidak percaya bahawa saya dapat menghabiskan sepanjang hayat saya menyayangi anda @randyhouser #happilyeverhouser �� @the_grovers Pakaian: @jatoncouture Rambut: @mojamezie Buat: @_brittanylayne_

Foto yang disiarkan oleh TATIANA HOUSER (@tatianahouser) pada

Penyanyi itu juga berkata beliau mempunyai beberapa tetamu terkenal yang hadir, seperti Dierks Bentley dan Florida Georgia Line Tyler Hubbard, dan dia tidak mahu acara itu menjadi pertunjukan muzik negara dan menyambutnya. Benar-benar difahami, tetapi melainkan Taylor Swift berada di senarai tetamu anda, mungkin tidak menjadi perhatian kepada kami. 

BERKAITAN: Anda Hanya Telah Dijemput untuk Perkahwinan Ex Anda … Sekarang Apa?

Tetapi Houser pasti memberi kita sesuatu untuk difikirkan – sama ada anda pengantin atau tetamu. 

Walaupun larangan penuh mungkin kelihatan sedikit di laut, fikirkan tentang menetapkan sekatan. Sebagai contoh, anda mungkin mempertimbangkan meminta tetamu anda untuk menanggalkan telefon mereka hanya semasa upacara. Atau minta tetamu anda untuk tidak mengambil gambar semasa tarian pertama atau ketika ibu bapa anda bercakap. Mereka mungkin kecewa, tetapi ingat – hari ini. 

Dan jika anda seorang tetamu, pakar etika Elaine Swann berkata untuk memastikan anda meminta pasangan itu terlebih dahulu jika tidak baik untuk mengambil gambar telefon bimbit dan / atau menyiarkannya di media sosial. Sesetengah pasangan mahu memecah berita perkahwinan mereka sebelum anda melakukannya. Bolehkah anda menyalahkan mereka? 

Tetapi yang paling penting, Swann menggalakkan orang untuk hanya cuba menikmati masa IRL. “Sungguh menyedihkan bahawa pada hari perkahwinan begitu banyak, anda melihat orang menonton melalui telefon bimbit mereka,” katanya. “Kebanyakan pengantin lelaki dan pengantin lelaki sedang merekodkan majlis perkahwinan mereka, dan anda selalu dapat meminta mereka salinan. Jadi, nikmati masa ini. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 + = 24

map