Allegiant Star Theo James pada Kenapa Dia Tidak Ada Seperti Wataknya Empat

Sebagai Empat di Siri Divergent, Theo James adalah pahlawan pahlawan yang mencari masa untuk bercinta dengan Tris (Shailene Woodley) kerana dia menyelamatkan dunia dengannya. Tetapi di luar tulang pipi yang dipahat itu, pelakon itu meminjamkan kepada wataknya, ternyata dia tidak melihat apa-apa persamaan menarik.

“Saya tidak tahu sama ada saya pernah memainkan watak yang sama dengan diri saya sendiri kerana saya suka bermain watak yang saya tidak suka,” kata James. InStyle apabila dia ditayangkan sebagai Man March of Style kami. “Saya agak insular dan peribadi, jadi saya menghindar dari idea membawa diri saya sendiri ke skrin,” katanya.

MOS Theo James - Embed 1
Joachim Mueller-Ruchholtz

Sesuai dengan itu, pemasangan ansuran ketiga, Allegiant (di teater Jumaat, 18 Mac), memberi pelakon banyak peluang untuk melangkah keluar dari normanya. Dalam filem itu, Empat dan Tris melarikan diri Chicago untuk kali pertama untuk menemui bahaya yang lebih tinggi dari kehidupan dystopian di luar tembok bandar. “Kisah ini benar-benar berkembang,” kata James dari filem, yang berdasarkan novel laris oleh Veronica Roth. “Dunia baru diperkenalkan yang berada di luar dunia yang ditubuhkan di dua yang lain. Secara visual dan konseptual, ia sangat berbeza, yang menyeronokkan. “

BERKAITAN: Shailene Woodley Di dalam Baru InStyle: “Kebahagiaan Tidak Sesuatu Saya Perlu Mencapai”

Dan kerana dia telah sepenuhnya tenggelam dalam suasana yang futuristik dan perang sejak pertama Divergent jatuh pada tahun 2014, filem-filem juga telah memaksa James untuk merenung perubahan keadaan masyarakat kita sendiri. “Ia menjadikan anda berfikir setiap hari tentang bagaimana dunia berubah dengan cepat,” katanya. “Perkara telah berubah secara dramatik sejak tahun ’80an, ketika saya dilahirkan, dan tidak banyak yang lebih baik. Oleh itu saya percaya cerita-cerita fiksyen sains ini dapat membantu. Dalam dunia yang tidak menentu, walaupun dalam persekitaran fantasi, orang bertanya-tanya apa masa depan akan menjadi seperti. “

Untuk membaca ciri penuh kami dengan James, di mana dia bercakap tentang gaya peribadinya dan bagaimana dia hampir merindukannya Divergent mengadili, mengambil isu March of InStyle, kini boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital. Semak Allegiant treler di bawah. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map