Aly Raisman Memiliki Respons Perfect kepada Pengalaman Lapangan Terbang Berasaskan Badan

Aly Raisman tidak ada di sini untuk menyinari badan.

Gimnas Olimpik itu dimainkan di Twitter Selasa berikutan pertemuan dengan ejen TSA kasar yang mengkritik saiz bisepnya. “Saya tidak nampak apa-apa otot,” katanya, apabila seorang ejen rakan bertanya kepadanya apakah dia seorang gimnas.

 

“Saya bekerja keras untuk menjadi sihat dan sihat,” katanya. “Hakikat bahawa seorang lelaki menganggap dia menghakimi tangan saya, saya rasa saya sakit dengan generasi penghakiman ini, jika anda seorang lelaki yang tidak boleh memuji seorang gadis yang anda seksis. Apabila perubahan ini berlaku, dia sangat kasar dan memandang saya menggeleng-gelengkan kepalanya seperti tidak dapat saya kerana saya tidak melihat “cukup kuat” kepadanya.

Kejadian itu berlaku selepas Raisman menikmati percutian ke Turks dan Caicos dengan kawan-kawannya, dan meskipun bengisnya, dia tidak membiarkannya terlalu banyak. Atlet terus berkongsi gambar dirinya di pulau itu dengan tangannya yang tenteranya dipamerkan, secara semula jadi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 − 66 =

map