Anda Tidak Percaya Berapa Banyak Celebs Berkahwin dalam Gaun Perkahwinan Bukan Putih

Shenae Grimes in Vera Wang
Twitter / @ shenaegrimes

Ia adalah hari yang baik untuk … perkahwinan merah?

Ia adalah hari yang baik untuk … perkahwinan merah?

Lebih banyak

Lindsay Dreyer

Mei 17, 2016 @ 8:15 pagi

Percaya atau tidak, putih tidak selalu menjadi warna untuk pakaian perkahwinan – sebenarnya, kebanyakan wanita memakai gaun merah sebelum Ratu Victoria tidak sengaja menetapkan trend yang akan bertahan selama beberapa abad yang akan datang. Siapa tahu, kan? Sudah tentu, warna putih datang untuk melambangkan kesucian dan tidak bersalah – dua kualiti penting untuk semua bachelorettes yang layak. Walaupun idea tentang cinta dan perkahwinan telah berkembang, pakaian perkahwinan putih sebahagian besarnya tidak berubah. Mengikut New York Times, pakaian berwarna hanya menyumbang 4-5 peratus jualan pada Pengantin Daud pada tahun 2014.

[RELATED: 10 Kesan Perkahwinan yang Tidak Diketahui]

Walau bagaimanapun, gaun bukan putih berganda dalam jualan setiap tahun – dan celeb awak anda melompat pada trend itu juga. Dari Gwen Stefani kepada Sarah Jessica Parker, begitu banyak bintang dengan sengaja menghalang putih tradisional, memilih warna seperti merah jambu, kuning, dan juga hitam. Dan jangan lupa tentang trendsetter muktamad, Elizabeth Taylor, yang cukup memakai setiap warna pelangi untuk pelbagai perkahwinannya. 

Tinjau ke bawah untuk melihat selebriti lain yang menggegarkan gaun bukan tradisional selama bertahun-tahun dan berasa bebas untuk melihat – wanita-wanita ini kelihatan putih panas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map