Andie dan Ben (aka, Kate Hudson dan Matthew McConaughey) Bersatu kembali di Anugerah Filem Hollywood

menghadiri the 20th Annual Hollywood Film Awards at The Beverly Hilton Hotel on November 6, 2016 in Beverly Hills, California.
Christopher Polk / Getty

Brandi Fowler

Nov 07, 2016 @ 12:45 petang

Dua watak komedi romantis kegemaran kami bersama IRL di Anugerah Filem Hollywood tahunan ke-20 di dalam Beverly Hilton Hotel pada hari Ahad.

Bekas Bagaimana Menghilangkan Guy dalam 10 Hari bintang bersama Kate Hudson dan Matthew McConaughey, yang menggambarkan Andie dan Ben dalam keretanya pada tahun 2003, bersama-sama dengan permaidani merah bersama dengan isteri yang mengagumkan, Camila Alves. Jadi apa sebabnya reuni mereka? Hudson mempersembahkannya dengan Anugerah Ensemble Hollywood, bagi pihak pelakon Emas, kerana dia terbakar dalam kemegahannya, menjunam pakaian Marchesa.

Sememangnya, mereka bukan satu-satunya bintang untuk menjadikan kepala. Nicole Kidman, Naomie Harris, dan Natalie Portman hanya beberapa daripada A-listers yang mendapat penghargaan di pameran anugerah tersebut. Seorang Kidman yang patah menjadi kepala di bunga bunga Giambattista Valli yang berwarna putih, untuk mengambil Anugerah Pelakon Penunjang Hollywood untuk peranannya dalam Singa, sementara tidak lama lagi menjadi ibu dari dua Portman bersinar ketika dia memamerkan benjolan bayi dengan pakaian Dior yang anggun, dipasangkan dengan pam hitam.

“Anda memakai apa yang sesuai,” Jackie bintang, yang menerima Anugerah Pelakon Hollywood, memberitahu InStyle dengan senyuman tentang rupa bersalinnya. Dia menambah, “Ia satu penghormatan besar untuk menjadi sebahagian daripada musim ini. Terdapat begitu banyak filem hebat dan artis hebat yang saya kagumi banyak … untuk masuk ke dalam bilik dengan mereka sangat menyanjung. “

Lily Collins, yang menerima Anugerah Hollywood Baru, menyuarakan sentimen tersebut, memberitahu kita bahawa “surreal” dihormati pada acara bertaraf bintang. “Untuk dimasukkan ke dalam sekumpulan orang seperti ini sangat mengagumkan dan penghormatan yang besar, dan ia adalah anugerah akting saya yang pertama, jadi saya sangat teruja,” kata Collins, ketika dia memaparkan sedikit bahagian tengahnya yang tona dalam potongan David Koma pakaian yang dia beritahu kami dia “terobsesi” dengannya.

Sementara itu, Harris yang sentiasa bergaya, yang telah dianugerahi Anugerah Pelakon Hollywood Breakout untuk memainkan peranannya Moonlight, memukul permaidani dalam guaman gucci yang metalik, memberitahu kami menerima anugerah itu untuk merasakan drama itu merasakan “sangat istimewa”. Dia menambah, “Ia adalah satu projek semangat yang kami buat pada belanjawan bersenjata, dan tidak ada yang mengharapkan ia mempunyai jenis ini penerimaan, tetapi ia adalah filem yang sangat bernilai jenis penerimaan kerana ia mempunyai mesej yang indah. “

Dihoskan oleh James Corden, acara itu menjadi pratonton filem, pembuat filem dan pelakon yang mewakili pencalonan tanah dalam anugerah yang akan datang musim ini, walaupun pilihan raya 2016 adalah titik bercakap di kalangan mereka yang mengambil panggung. Leonardo DiCaprio menerima Anugerah Dokumentari Hollywood untuk filemnya Sebelum Banjir dan menggalakkan semua orang untuk mengetuai pilihan raya hari Selasa untuk mengundi calon yang menyokong tindakan perubahan iklim.

“Perubahan iklim adalah nyata. Ini berlaku lebih cepat dari sebelumnya, dan jika anda tidak percaya pada perubahan iklim yang dibuat oleh manusia, anda mungkin juga tidak percaya kepada graviti, “katanya kepada orang ramai. “Kita semua perlu bertindak, kita semua di dalam bilik ini … Mari kita menggunakan kuasa kita sebagai warganegara dan melakukan perkara yang betul.”

Selain daripada aspek politik pada waktu petang, terdapat juga beberapa nota yang terang-terangan dan menyedihkan.

Harris’s Moonlight Costar Janelle Monae merosot ketika dia menerima Anugerah Spotlight, dan Vince Vaughn membuat penonton yang gementar ketika dia meneriakkan makanan di acara tersebut. Justin Timberlake juga membawa ketawa apabila beliau menerima Anugerah Lagu Hollywood dari beliau Trolls bintang bersama Anna Kendrick, mengatakan bahawa HFA “boleh berdiri untuk Hella F ** kin ‘Awesome,” kerana anugerahnya “cukup hebat.”

BERKAITAN: Cara Dapatkan Gelombang Loose Kate Hudson

Tatal ke bawah untuk melihat lebih banyak bintang pada urusan mewah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 5 = 13

map