Bebe Rexha Melancarkan Koleksi Fesyen dan Muzik Baru-Semua Hari Ini

Bebe Rexha
Ray Tamarra / Imej GC

Lebih banyak

Alexandra Whittaker

11 Ogos 2017 @ 9:45 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Bebe Rexha adalah kekuatan yang harus diperhitungkan.

Penyanyi berusia 27 tahun itu dan “penyesat pop” sendiri telah mengumpulkan berjuta-juta orang di media sosial-yang menyebut diri mereka sebagai “Rexhars” -dan dia tidak berniat melambatkan masa tidak lama lagi. Artis multitalisasi mengeluarkan EP awal tahun ini Semua Kesalahan Anda: Pt 1 sebelum bercerita dengan bekas pemain One Direction Louis Tomlinson pada single solo pertamanya, tetapi itu bukan semua yang dia ada untuk penggemarnya tahun ini. 

Rexha melepaskan EP yang baru dipanggil Semua Kesalahan Anda: Pt 2 hari ini pada masa yang sama melancarkan koleksi fesyen. Pada sama hari.

Koleksi fesyen adalah kerjasama antara Rexha dan laman web jualan kilat Gilt, yang membantunya mewujudkan garisan jaring pengebom 11-piece yang boleh didapati untuk membeli secara online pada hari Jumaat bermula pada 12 ET. Jaket ini ditulis dengan lirik Rexha, sekiranya anda suka kata-kata beliau sehingga anda ingin memakainya.

Daniel Zuchnik / WireImage

Dengan begitu banyak perkara yang berlaku, kami fikir ia adalah selamat untuk mengatakan Bebe Rexha adalah nama yang harus anda gunakan untuk mendengar. Baca wawancara kami dengan Rexha di bawah, dan semak beberapa Bebe Rexha kegemaran kami untuk kepingan Gilt untuk melihat sendiri. 

Melihat koleksi dan Insta anda, jelas bahawa anda mempunyai gaya orang yang hebat. Siapa inspirasi gaya anda?

Secara jujur, saya suka barang-barang dari tumit 90an-chunky, chokers, ripped atau jeans longgar dengan bahagian atas tangki yang ketat. Saya suka Aaliyah, TLC, Gwen Stefani-masa yang sakit untuk grunge dan hip-hop. Itu semua bergetar yang kita mula melihat kembali lagi.

Apa yang mendorong anda untuk bekerja dengan Gilt pada koleksi ini?

Gilt dikenali kerana melancarkan koleksi kapsul yang berbeza untuk anggotanya, jadi ketika saya duduk bersama mereka dan kami bercakap tentang projek yang akan datang saya, Semua Kesalahan Anda Pt: 2, dan idea-idea bagaimana untuk melancarkannya dengan cara yang lebih besar, ia adalah keadaan semula jadi yang saya fikir akan benar-benar bergema dengan peminat saya.

Bagaimana melibatkan anda dalam keseluruhan proses reka bentuk?

Saya sangat tangan. Gilt adalah rakan kongsi yang hebat dan benar-benar membantu membuat apa yang saya bayangkan sambil turut membimbing saya melalui proses tersebut. Saya mempunyai idea yang bagus mengenai apa yang saya inginkan untuk jaket ini dan mahu menggunakan fabrik dan warna yang berbeza. Kami mempunyai beberapa pilihan denim berbeza, pilihan satin, gaya shearling, jahitan, bulu berwarna, kancing, pinggiran kulit, hiasan kristal, dan banyak lagi, yang saya cintai!

Apa bahagian kegemaran anda?

Saya suka jaket denim airbrushed dengan karya seni album dari “The Way I Are” dan “Bad Bitch” yang bermasalah jaket denim putih.

Kesopanan

Jaket mereka menggunakan nama lagu dan lirik dari kerja anda, yang cukup keren, terutama kerana anda juga melepaskan muzik baru pada minggu ini. Bagaimana keluaran baru anda Semua Kesalahan Anda: Pt. 2 meluaskan Semua Kesalahan Anda: Bahagian 1?

Nah, masih ada Semua Kesalahan Anda (haha). Tetapi ia adalah enam trek baru yang saya tidak boleh lebih teruja untuk berkongsi dengan peminat saya! Saya mempunyai lagu dengan Florida Georgia Line, Gucci Mane, Lil Wayne antara lain, dan saya benar-benar berfikir dan berharap peminat saya akan menjadi seperti ini kerana mereka adalah yang pertama.

Lagu lirik lagu “The Way I Are (Dance with Somebody)” menjadi mudah terdedah. Ia bermula dengan “Saya minta maaf, saya bukan yang paling cantik / saya tidak akan pernah menyanyi seperti Whitney.” Apa inspirasi di belakang mereka?

Ia benar-benar tentang siapa anda dan mencintai diri anda untuk itu. Anda tidak perlu cuba untuk berpura-pura menjadi orang lain tetapi siapa anda-ada cinta dan keseronokan dan perkara-perkara hebat yang datang dari diri anda sendiri. Pastikan ia nyata dan bersenang-senang!

Semasa bekerja pada muzik dan garisan fesyen anda sendiri, anda juga mengambil masa untuk berjumpa dengan bekas ahli One Direction Louis Tomlinson pada solo pertamanya. Apakah ia seperti bekerja bersama?? 

Saya suka bekerja dengannya. Dia sangat cantik dan berbakat.

Akhir sekali, apabila peminat menjangkakan vid muzik?  

Tidak lama lagi! Kami meletakkannya bersama.

Muzik ke telinga kami. Tinjau beberapa koleksi Gilt Bebe Rexha di bawah.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − = 27

map