Bekas Pasangan Blake Shelton dan Miranda Lambert Menjual Ladang Tennessee mereka untuk Lebih $ 2 Juta

Blake Shelton Miranda Lambert Home - Lead 2017
Jason Merritt / Getty

Isabel Jones

11 Jan, 2017 @ 3:30 petang

‘Tis minggu permulaan baru.

Kedua-dua Gwen Stefani dan cucunya sekarang, Blake Shelton, membuat langkah besar dalam membiarkan kehidupan yang pernah mereka kongsi dengan bekas isteri mereka. Stefani baru saja menyenaraikan kawasan Beverly Hills yang dia dan Gavin Rossdale pernah dipanggil pulang, sementara Shelton baru saja menjual ladang miliknya dan Miranda Lambert di Tennessee.

Walaupun rumah pesona Selatan klasik, ia adalah pembinaan yang agak baru. Menurut Trulia, rumah besar itu, terletak 20 batu di luar Nashville, dibina di atas tanah seluas tanah pada tahun 2001. Dua belas tahun kemudian, pada tahun 2013, Shelton dan Lambert membeli rumah yang luas untuk $ 2,258 juta.

Terletak di Brentwood, “Gabenor Kelab” Tenn., Ladang kaki 10,627 kaki persegi mempunyai lima bilik tidur dan lapan bilik mandi. Seolah-olah tidak cukup menjual, rumah itu juga termasuk kemudahan glamor seperti kolam renang, bilik pemeriksaan, gelanggang tenis, gimnasium, bilik permainan, dan padang golf bersebelahan dengan harta tanah. Secara jujur, kami tidak pasti bagaimana Shelton pernah mengucapkan selamat tinggal ke rumah homestay Selatan ini-ia hebat dan berpatutan (sekurang-kurangnya apabila dibandingkan dengan estet bersamaan Stefani yang disenaraikan untuk $ 35 juta).

VIDEO: Di dalam Blake Shelton dan Ladang Tennessee Miranda Lambert

Untuk melihat lebih dekat di dalam rumah klasik, layari gambar di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − 94 =

map