Bertemu Dear Evan Hansen Breakout Star Laura Dreyfuss

Anda mungkin sudah mengenali Laura Dreyfuss sebagai salah satu daripada pembimbing sorak kembar dari Glee‘S final season, tetapi pujian kritisnya kini telah melalui tahap yang lebih besar: pengeluaran Broadway Dear Evan Hansen.

Dalam muzik, Dreyfuss memainkan Zoe Murphy bertentangan Pitch Perfect bintang Ben Platt. Cerita berikut seorang budak lelaki yang bergelut untuk mencari identiti di sekolah menengah (terdengar akal?) Apabila bunuh diri putih dan rakan sekelas bunuh diri mengubah hidupnya dengan drastik. Ia menjadi kad liar terbaru The Great White Way, membuat jalan dari peringkat Broadway ke pejabat kotak besar yang menghancurkan masa sepanjang perjalanan. Ada yang percaya muzik, yang ditulis oleh La La Land ahli lirik Justin Paul dan Benj Pasek, akan mengikuti jejak yang serupa dengan Hamilton.

BERKAITAN: John Legend Boleh Memiliki Man-Crush di Ryan Gosling

Laura Dreyfuss - Embed 2
hotdamnitslaura / Instagram

Walaupun semakin terkenal, Dreyfuss mendapati dirinya menjadi bintang yang disukai oleh peserta selebriti bermain seperti Melissa McCarthy, Tyra Banks, dan juga penyanyi, penulis lagu Carole King.

“Secara jujur, saya tidak fikir saya membentuk kalimat yang koheren,” kata Dreyfuss mengenai pertemuannya dengan Raja. “Ia adalah peluang untuk bertemu dengan seseorang yang sebenarnya mempengaruhi cara saya melihat dunia. Dia memandang saya dan suka Do anda mahukan gambar? Apa yang saya boleh katakan adalah ‘Ya!’ ”

Skrin kecil Dreyfuss dan peranan Broadway berdua mendarat kembali di sekolah menengah melawan drama remaja, pembuli liar, slushies ke muka, dan kengerian sekolah yang lain. Tetapi dia menarik hubungan yang lebih bermakna antara kedua-dua peranan tersebut.

Glee adalah tentang sekumpulan dorks teater yang cuba membuat lagu dan disukai oleh semua orang,” dia berkata. Dear Evan Hansen mempunyai perkara yang sangat berbeza, tetapi tema pada dasarnya sama. Ini mengenai orang yang orang luar berusaha bersambung. “

BERKAITAN: Syaitan memakai Adaptasi Muzik Prada dalam Bekerja dengan Elton John 

Dreyfuss berkata bahawa dia bangga bahawa muzik membantu keluarga (termasuk sendiri) bercakap mengenai topik yang sukar. Semasa persembahan di D.C., kakak pelakon (yang mempunyai dua anak kecil sendiri) terpaksa membiarkan dirinya duduk di bilik mandi dengan sendiri dan menangis. Dia kemudian memberitahu Dreyfuss bahawa rumah memukul muzik, mengatakan bahawa ia adalah mimpi buruk yang paling biasa bagi ibu bapa untuk menjadi tidak menyenangkan.

Laura Dreyfuss - Embed 5
hotdamnitslaura / Instagram

Walaupun ia boleh menjadi sukar untuk melaksanakan muzik emosi seperti itu sekali lagi, selepas hampir tiga tahun berkumpul bersama, pelakon itu mendapati cara mereka sendiri untuk menangani subjek kesedihan: “Ini pelakon komedi,” kata Dreyfuss. “Sebaik sahaja kita turun dari peringkat, kita saling ketawa. Adalah penting untuk bergantung kepada satu sama lain untuk mendapatkan perkara gelap seperti ini. “

Hansen Pelakonnya sangat ketat, menurut Dreyfuss, yang membentuk ikatan khas khusus dengan Ben Platt. Kedua-duanya telah membangunkan banyak ritual dalam perjalanan ke Broadway, seperti menonton Sarjana Muda setiap minggu pada malam mereka. “Kami taksub. Saya rasa itu akan menjadi sesuatu yang kita lakukan selama ini Sarjana Muda ada di TV. “

 

 

TV realiti mengetepikan, Dreyfuss berkata dia belajar agak sedikit daripada bermain watak yang tidak sempurna. “Ada saat-saat ketika saya merasa sangat lemah di atas panggung. Rasanya seperti saya menunjukkan bahagian diri saya sendiri melalui Zoe, “kata Dreyfuss. “Tetapi saya cuba untuk tidak takut dengan kuasa saya sendiri. Saya tidak perlu menjadi minat cinta yang sempurna ini; Saya boleh menjadi kompleks. Selagi saya membawa diri ke dalam peranan, itulah yang penting. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 19 = 22

map