Bertemu Pelakon Yang Memainkan Sister Little Blake Lively dalam The Shallows

Sekiranya Blake Lively tidak dapat menjadi kakak saudara seumur hidup anda, memainkan peranannya pada skrin adalah detik kedua, kata Sedona Legge, yang berkongsi keluarga fiksyen dengan aktres bertenaga dalam drama surfer The Shallows, di pawagam 24 Jun. “Saya terpaksa bergaul dengan dia sepanjang masa ketika dia tidak penggambaran,” kata Legge. “Saya juga terpaksa memegang bayinya.” Sebagai Lively membantu dia menavigasi terjun ke Hollywood, Legge serentak mendapat pendidikan dalam fesyen mesra alam. “Saya hanya menunjukkan pertunjukan landasan pertamanya untuk Undress,” katanya tanpa bangganya. “Setiap gaun dibuat daripada bahan kitar semula.”

Menyebalkan pada biskut coklat chocolate vegan yang dipanggang di rumah bandar Sydney, dia berkongsi dengan ibunya, Legge mengatakan rupanya sendiri lebih kasual. Untuk berbual dengannya InStyle, dia memakai celana jeans Abercrombie & Fitch yang kurus, topeng Bebas Lelaki di atas bahu, dan but buku lali hitam yang dia buru di T.J. Maxx. Dinamakan untuk bandar Arizona mistik, dia menghabiskan sebahagian besar hidupnya antara Los Angeles dan Sydney (dia bercakap dengan aksen California yang manis tetapi beralih dengan mudah kepada seri Aussie yang mendalam apabila diminta), yang katanya memberikan asas yang diperlukan untuk menjadi seorang pelakon.

BERKAITAN: Lihat Blake Lively Dapatkan Sedia untuk The Shallows Premiere

“Untuk memainkan watak, anda perlu menyesuaikan diri dengan senario baru dan mengalami cara yang berbeza untuk melihat dunia,” katanya. Walaupun dia seolah-olah seperti gadis cantik yang gemilang, Legge menegaskan dia hanya datang pada dirinya sendiri pada tahun lalu. “Kanak-kanak boleh kejam, dan saya sentiasa tidak selamat,” katanya. “Tetapi penting untuk mencari kebaikan hati anda tanpa menghiraukan pendapat orang lain, jika anda berpuas hati dengan diri sendiri, anda boleh berbuat apa-apa.”

Sedona Legge - InStyle June 2016 EMBED
Johan Sandberg

Foto: Johan Sandberg / Artlist; rambut: Sophie Roberts / Oribe / Kumpulan Artis; solek: Kellie Stratton / Charlotte Tilbury / M.A.P .; gaya: James Valeri; manicure: Oli Antunes; pengeluaran: M.A.P. Australia

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − 47 =

map