Besties Amy Schumer dan Jennifer Lawrence Hadir Bersama di Golden Globes

Dicalonkan untuk Golden Globes dalam kategori yang sama tidak datang antara persahabatan Amy Schumer dan Jennifer Lawrence. Malah, mereka lebih dekat dari sebelumnya. The besties tidak hanya duduk bersama di pameran, tetapi mereka mengambil panggung untuk membentangkan klip dari filem mereka Kegembiraan dan Keretapi kereta api, kedua-duanya dicalonkan untuk komedi terbaik.

Selepas menari dengan ceria ke panggung, pasangan itu mengutarakan “pengertian yang dipertahankan” yang dimiliki oleh mereka sebagai wanita di Hollywood. “Ya, seperti yang mereka suka, oh Jen dan Amy, mereka sangat cantik dan semua orang suka mereka dan mahu berkumpul dengan mereka dan mereka kelihatan begitu seronok berada di sekeliling dan mereka harus menjadi model,” kata Schumer, selepas memberikan dirinya “A.Schu” yang mesra Hollywood untuk melengkapkan BFF J.Law’s.

Duo itu jelas tahu bagaimana untuk menenangkan diri mereka, dan mereka bukan sahaja bergurau tentang persahabatan mereka. “Ia seperti mereka tidak pernah mempunyai kawan sebelum ini,” tuan rumah Ricky Gervais tersenyum.

BERKAITAN: 2016 Golden Globes Red Carpet Tiba

Gervais mungkin tidak mempunyai pertunjukan penyelenggaraannya lama: Twitter memanggil rakan-rakan terbaik untuk mengambil alih sebagai tuan rumah tahun depan. Tetapi walaupun mereka tidak mengambil umpan, kami pasti melihatnya bersama-sama lagi tidak lama lagi apabila skrip yang mereka co-wrote hits skrin besar.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 69 = 72

map