Bintang Heather Locklear yang Mirip Bintang Ava Sambora di New Bikini Photo Shoot

Epal tidak jauh dari pokok itu untuk Heather Locklear dan anak perempuannya, Ava Sambora. Bukan sahaja lelaki berusia 18 tahun itu kelihatan seperti dia, tetapi dia juga mengikuti jejak model ibunya-yang Melrose Place pelakon memulakan kerjayanya di hadapan lengannya juga.

Memakai bikini kuning off-the-bahu yang mempunyai perincian renda dan corak boho oleh syarikat baju renang berasaskan California, Baes dan Bikinis, Sambora kelihatan cantik ketika dia bertanding di pantai Malibu, Calif., Lebih awal dalam seminggu untuk botol jenama air, 138 Air. Dengan rambut berambut panjangnya yang panjang dan panjang, gelombang-gelombang pantai, kita tidak boleh menyedari betapa dia menyerupai ibunya.

Ava Sambora Heather Locklear 2013
Getty Images

BERKAITAN: Kanak-kanak Selebriti yang Memandang Sama Seperti Orang Tua yang Terkenal mereka

Sambora bukanlah satu-satunya kanak-kanak selebriti yang kelihatan untuk mencuba tangannya. Anak perempuan Cindy Crawford, Kaia Gerber membuat percikan hebat, yang dibintangi dalam kempen untuk Alexander Wang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − 90 =

map