Bukti Pembeli Yang Snow White Adalah Disney Princess Kegemaran Lauren Conrad

Lauren Conrad Disney Collection LEAD
ihsan Kohl’s

Jonathan Borge

Nov 01, 2016 @ 4:45 petang

Bolehkah anda jujur ​​menyalahkan Snow White kerana mengambil gigitan apel merah yang menggoda itu? Tidak, kerana kita akan secara kiasan menjadi mangsa pelepasan cuti baru Kohl dengan cara yang sama.

Peruncit sekali lagi bekerjasama dengan rancangan pereka bintang asal Perancis, Lauren Conrad, untuk membangunkan koleksi LC Lauren Conrad berdasarkan Salju putih dan tujuh orang kerdil. Walaupun anda mungkin membayangkan teman-teman puteri yang comel, cuddly, dan bahkan bodoh, tidak ada apa-apa yang dopey tentang julat.

ihsan Kohl’s

Pemilihan yang berpatutan, yang bermula dari $ 14 hingga $ 70, mempunyai campuran barangan dan aksesori yang diilhamkan oleh filem. Pelbagai Conrad mencerminkan sendiri gaya berdebu, California Selatan dengan permata emas dan perak berwarna chunky (terdapat kalung loket burung hantu yang diletakkan di sana) bersama-sama dengan tumit biru, flat tali buku lali, dan cincin yang direka untuk kelihatan seperti ranting.

Di samping itu, terdapat campuran barang-barang yang diilhami kartun seperti tunik putih dengan imej Snow White yang berwarna-warni, bersama dengan lebih banyak item minimalis yang terdapat dalam flor.

VIDEO YANG TERKAIT: 10 daripada Instagrams Paling Beragih Lauren Conrad

Tatal ke bawah untuk melihat lebih banyak kepingan tegak– dan lawati kohls.com untuk membeli koleksi sekarang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 + = 60

map