Cara Delevingne Muka Kempen “Do You” Diluluskan Rihanna Baru Puma Baru Puma

Cara Delevingne for Puma
Kesopanan Puma

Lara Walsh

Sep 20, 2016 @ 9:45 pagi

Cara Delevingne mempunyai pertunjukan pemodelan baru: Pelakon dan model adalah wajah kempen baru jenama Puma.

Jenama memakai atletik mendedahkan bahawa model itu mengetengahkan inisiatif “Do You” yang pada asalnya diilhami oleh penyanyi, ikon gaya, dan pengarah kreatif Puma, Rihanna-yang menggalakkan wanita untuk tidak menerima secara peribadi dan membuat peraturan mereka sendiri. Imej yang dihasilkan? Baiklah, secara semula jadi, mereka kelihatan sangat keren.

Model lama berusia 24 tahun, yang terkenal dengan menolak sampul gaya di atas dan di luar landasan, bergabung dengan penari Balet New York City Mimi Staker dan Olivia Boisson, dan atlet seperti pelari dan pelari lapangan Jerman Alexandra Wester dan pemain bola voli Kuba Leila Konsul Ortega Martinez dalam kempen September hingga Disember. Dalam foto-foto, Delevingne menampakkan abaknya yang dipahatkan pada puncak tanaman dan bras sukan dan memakai potongan atleisure untuk pengembaraan di sekitar kawasan New York City (termasuk Katz’s Delicatessen).

“Cara mewujudkan Puma Woman,” kata syarikat itu dalam satu kenyataan akhbar. “Dia tidak berani, sentiasa mencari cara baru untuk meluahkan dirinya dan menggunakan tubuhnya sebagai pemangkin untuk perbualan. Sikap tidak berdialog dan penantian terhadap status quo itu akan menetapkan nada untuk kempen ini.”

The Skuad Bunuh diri Pelakon juga berkata dia berasa sangat sejajar dengan mesej kempen itu. “Untuk ‘Do You’ adalah untuk mengambil pemilikan sendiri dan mencari kuasa dalam pemilikan itu-itu pernyataan yang sangat kuat,” jelasnya dalam satu kenyataan.

“Ini mengenai menerima siapa anda, tidak kira kesalahan anda, ‘Adakah anda’ adalah mencari kebenaran anda dan berpegang kepadanya,” katanya. ‘Saya fikir ia istimewa kerana ia bermakna sesuatu yang berbeza untuk semua orang. Ia secara khusus menggalakkan orang ramai menjadi diri mereka sendiri. “

Tetap bergulir untuk melihat lebih banyak foto Delevingne dari kempen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 2 =

map