Catatan Khloé Kardashian Menyentuh Mesej untuk Brother Rob di Instagram

Tidak ada soalan yang Khloé Kardashian menyukai saudaranya Robert Kardashian, dan bintang realiti membuktikan bahawa sekali lagi dalam foto Instagram terkini.

The Lebih kuat kelihatan lebih telanjang pengarang mengambil platform media sosial untuk berkongsi snap retakan dari dia dan adiknya, yang menunjukkan anaknya yang kecil memberi dia smooch penyayang di pipi. “Sekiranya anda dapat melihat diri anda melalui mata saya, saya akan sentiasa terobsesi dengan anda!! #MyAce,“Khloe menulis bersama dengan ‘gram.

Jika hanya anda boleh melihat diri anda melalui mata saya! Saya akan kekal taksub dengan anda! Satu-satunya saya! #MyAce

Foto yang disiarkan oleh Khloé (@khloekardashian) pada 14 Disember 2015 pada 10:42 petang PST

BERKAITAN: Khloé Kardashian Berjuang Kembali Terhadap Pengawal Badan

Robert yang telah bergelut dengan beberapa isu peribadi-kebanyakannya tinggal di luar mata awam untuk tahun lalu, kecuali beberapa catatan di Instagram. Satu perkara yang pasti: keluarga ini tidak pernah gagal menyokong satu sama lain.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 − 12 =

map