Celebs Tidak Dapat Dapatkan Cukup dari Aussie Brand yang Terjangkau ini

I.AM.GIA. Bella
Marc Piasecki / Getty

Lashauna Williams

18 Sep, 2017 @ 6:30 petang

Jika anda tidak tahu label Aussie I.AM.GIA, letakkannya pada radar anda, stat! Label ini mengambil jalan-jalan (dan Instagram!) Dengan estetika gadis cantik mereka, dan ia sudah mempunyai selebriti kultus berikut dengan bintang seperti Bella Hadid dan Emily Ratajkowski menggoyang gaya.

Ia bukan sekadar celebs yang jatuh cinta dengan jenama-kami telah menghidupkan mereka di radar kami semata-mata terima kasih kerana pemilihan kepingan lapisan hebat, atleisure santai, puncak tanaman luxe dan butik bergaya (lihat ular cetakan ular yang berharga daripada model itu-gadis, Jordyn Woods, di bawah) semua boleh didapati pada harga yang berpatutan. Segala barangan runcit di bawah $ 150, dengan sebahagian besarnya berkisar antara $ 50- $ 75,

SHOP IT: Keidis Top dan Tyler Denim Skirt

VIDEO: Gaya Jalan Sexy Bella Hadid

Dengan musim kejatuhan kami, mengapa tidak menyimpan saham kegemaran anda? Lihat dan beli pilihan kami di bawah dan lihat koleksi penuh mereka di iamgia.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 + = 58

map