Chloe Grace Moretz dan Flyways Her Slay dalam Kempen Iklan Baru Coach

Chloe Grace Moretz for Coach Ad - Tout
Kesopanan

Jane Asher

17 Jan, 2017 @ 2:45 petang

Hairblown rambut tidak pernah kelihatan begitu baik.

Jurulatih New York hanya menjatuhkan kempen musim bunga 2017 yang dibintangi oleh Chloë Grace Moretz, yang membawa “keremajaan Amerika” kepada kehidupan ketika dia beristirahat dengan kereta vintaj dengan latar langit New York City sebagai latar belakang.

Dalam imej-imej baru, pelakon berusia 19 tahun itu memakai rambut berambut pirang dan menghiasi pakaian bunga feminin yang dipasangkan dengan jaket kulit yang tegang, “campurkan [fringing romantik Southwestern dengan kelebihan kulit biker.”

Moretz difoto oleh kolaborator jenama lama Steven Meisel dan digelar oleh Karl Templer dan mempersonifikasikan “semangat kemerdekaan dan sikap New York yang jelas” dalam kempen itu, kata jenama itu dalam satu kenyataan.

VIDEO: Momen Kecantikan Chloe Grace Moretz Kegemaran Kami

 

“Chloe mempunyai rasa optimis yang merupakan persandingan yang sempurna untuk latar belakang New York City, bandar rumah Coach,” kata Stuart Vevers, pengarah kreatif jenama, dalam satu kenyataan. “Chloë’s kemudahan dan kesederhanaan gaya berasa relevan dan sangat Jurulatih.”

Tinjau ke bawah untuk melihat lebih banyak tembakan dari kempen dan gaya Americana Moretz yang terbaik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map