Chris Carmack Nashville Terlibat dengan Pemuzik Erin Slaver

Ternyata, ia bukan sahaja bertentangan yang menarik! Malah, pasangan yang baru terlibat ini mempunyai persamaan yang sama.

Chris Carmack, yang memaparkan rancangan ABC TV Nashville dan memainkan muzik di sebelah, baru-baru ini mengumumkan pertunangannya kepada pemuzik yang menjadi pelakon Erin Slaver. Dalam keadaan gembira menyelesaikan bulatan pepatah, Slaver, yang merupakan penyanyi dan pemuzik yang berjaya, juga telah muncul di Nashville sebagai salah seorang penyanyi back-up Hayden Panettiere.

Minuman dan jari yang berkilauan ��❤️ (photo cred: @lilycostner)

Satu foto yang disiarkan oleh Erin (@erinslaver) pada

Apabila pasangan gembira tidak sibuk memadankan kerjaya masing-masing, mereka cukup sibuk membuat semua Instagram cemburu terhadap kisah cinta mereka. Pada hari Selasa, Slaver berkongsi momen manis dengan pengikutnya dan menanda gambar: “Minuman dan jari-jari berkilauan.”

Selamat Hari Valentine … dengan pandangan ❤️ @realcarmack (foto oleh valentine saya yang lain cantik @lilycostner)

Satu foto yang disiarkan oleh Erin (@erinslaver) pada

Kemudian, Hari Valentine yang lalu, Pelaut mencatatkan gambar romantis New York City (di atas) Pasangan ini berkongsi cium di hadapan Bangunan Empire State. Sudah jelas sangat gemar dalam satu sama lain dalam foto itu, pasangan suami isteri itu pastinya merupakan petanda positif tentang pertunangan untuk datang. 

BERKAITAN: Michael C. Hall Dapat Berkahwin di Dewan Bandar Raya New York

Sebenarnya, apabila berita memecahkan pertunangan Carmack dan Slaver, dunia media sosial pergi hanya sedikit cinta gila. Dan betullah. Lagipun, pasangan negara itu benar-benar tidak akan mendapat apa-apa. Lihat tweet Slaver yang manis dihantar kepada peminat di bawah. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map