Dan Pasangan Mencari Pasangan Terbaik Malam ini ….

Olivia Palermo
Dimitrios Kambouris / Getty Images untuk Montblanc

Kim Peiffer

Apr 04, 2014 @ 3:24 petang

Mereka berdua kelihatan sangat menakjubkan, tetapi bersama-sama, Olivia Palermo dan Johannes Huebl tidak dapat dihalang ketika datang ke gaya pasangan mereka.

Malam tadi, kedua-dua mereka kelihatan cantik semasa sambutan intim dan makan malam di Gustavino di New York City untuk meraikan 90 tahun Montblanc Meisterstück.

Jadi cantik, bahawa kita perlu membuat nota mengenainya.

Palermo, yang gayanya kita tidak dapat mencukupi pada mana-mana hari dalam seminggu, kelihatan klasik dan digilap hitam, tetapi aksesori terbaiknya adalah model tunangannya Huebl, yang kelihatan lemah dalam saman koordinasi.

Sama ada mereka sedang menghadiri kediaman selebriti atau menjalankan tugas pada petang Ahad, tidak ada keraguan bahawa pasangan ini hanya kelihatan baik. Kita tidak boleh menunggu untuk melihat bagaimana mereka melihat ketika mereka berjalan di lorong.

Mahu melihat lebih banyak pasangan dengan gaya yang hebat? Klik untuk mengetahui mana yang kami namakan pakaian terbaik kami.

Lihat galeri bintang kami pada lebih banyak pesta terpanas minggu ini sekarang!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map