Dari kursus, Jennifer Lawrence Tampak Menakjubkan di Perkahwinan Sahabat Terbaiknya di Itali

Berikut adalah satu teka-teki liar-Jennifer Lawrence pada hujung minggu Memorial Day adalah cara yang lebih sejuk daripada semua kita diambil bersama-sama? Itu adalah melainkan jika anda berpindah ke Tuscany, Itali, untuk menghadiri majlis perkahwinan sahabat anda di mana anda bersuara dengan Aziz Ansari. Apa itu? Tidak. Kami fikir begitu.

BERKAITAN: Semua Butiran Mengenai Pernikahan Duke of Wellington’s Daughter’s (dan Kasut Hijau Nya!)

Menurut Orang, The Permainan kelaparan aktres terbang hanya untuk hari yang besar (#BFFGoals, pasti) dari lagunya lama Laura Simpson dan merupakan antara 25 tetamu lain di Hotel Borgo Stomennano yang megah di Tuscany. Lawrence kelihatan sangat cantik dalam gaun slip wanita yang dia sebenarnya memakai The Tonight Show minggu yang sama. Itulah, tentu saja, membuat kita suka J. Hukum lebih, kerana, mengakuinya, anda berhenti membeli pakaian untuk dipakai untuk perkahwinan rakan-rakan anda selepas anda menghadiri tiga dalam satu musim panas.

BERKAITAN: Lihat Victoria Beckham Bantu Eva Longoria Dapatkan Berpakaian pada Hari Perkawinannya

BARU YORK, NY - MAY 23: Jennifer Lawrence Visits
Theo Wargo

Orang juga melaporkan bahawa sahabat Lawrence ada di sana-Aziz Ansari yang diiringi abangnya. Pelakonnya Tulang musim sejuk costar, Lauren Sweetser, adalah antara tetamu juga.

Jadi pernikahan ini pasti terdengar seperti itu BANYAK kesenangan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 − 56 =

map