Dita Von Teese pada Heels Fetish yang Diilhamkan Karirnya

Saya memulakan karier saya pada awal tahun 90-an yang mahu menjadi Bettie Page seterusnya. Pada masa itu saya adalah seorang gadis muda dari sebuah bandar pertanian di Michigan, dan ketika saya melihat gambar-gambar yang dipotong Page dengan rambut jet-hitamnya, kulit pucat, dan gaya klasik 50-an, saya terpikat. Walaupun dia sedang membuat penggambaran sesuatu yang benar-benar risau, dia sentiasa mempunyai suasana bermain dan menyeronokkan mengenainya.

Dita Von Teese
Nastassia Bruckin

Jadi saya menyamar rambut saya hitam dan menghabiskan hampir dua tahun meniru dia sebelum saya mendapati rupa saya sendiri. Kemudian, beberapa tahun yang lalu saya mendengar bahawa semua kasut yang dia pakai apabila dia ditayangkan untuk [jurugambar] Irving Klaw akan naik untuk lelongan. Saya keluar dari alat tulis wangi saya yang terbaik dan menulis surat tulus kepada pemilik yang memberitahunya betapa ia akan memberi kesan kepada saya jika saya boleh membeli pasangan secara langsung. Saya juga terbang ke Las Vegas untuk memilih mereka.

Dita Von Teese
Nastassia Bruckin

VIDEO: 11 Selebriti yang Reka Bentuk Koleksi Kasut Killer

 

Mereka cantik tumit fetish buatan yang dia pakai sepanjang masa, jadi untuk peminat burlesque seperti saya mereka pada dasarnya Dorothy’s sut Ruby. Ia adalah saat saya mencubit ketika saya mencubanya, terutama kerana mereka saiz 6½ dan sesuai dengan saya dengan sempurna. Sekarang mereka tinggal di antena burung di rumah saya di Los Angeles. Saya selalu merasakan seperti yang saya ikuti di jejak Laman, jadi untuk mempunyai kasut sebenar yang mencipta jejak langkah itu sebenarnya sesuatu.

BERKAITAN: 29 daripada Cat Terbaik Dita Von Teese

Von Teese adalah pengarang buku terlaris New York Times Kecantikan Mark Anda: Panduan Terbaik untuk Glamor Gila ($ 29; amazon.com). Untuk lebih banyak cerita seperti ini, ambil InStyleTerbitan Jun ada di gerai surat khabar dan untuk muat turun digital sekarang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 − 38 =

map