Fesyen Ikon: 27 Baju Putih Yang Memorandum Melalui Dekad

Memorable White Shirt Moments
Everett Collection

Andrea Cheng

Jun 05, 2014 @ 8:00 pagi

Tidak ada tong sampah lain yang sama seperti abadi atau serba boleh sebagai kemeja bawah butang putih. Musim ini, para pereka seperti Joseph Altuzarra, Raf Simons, dan Alexander Wang kembali melawat butang dan menurunkan variasi semula dengan warna-warna segar dan siluet baru. Tetapi walaupun kelainan moden dan perinciannya yang sejuk, satu perkara tetap jelas-tidak ada yang akan mendekati superseding putih klasik.

Jangan percaya kita? Kami menggali jauh ke dalam arkib kami dan momen kemeja berwarna ikonik yang dipakai oleh bintang Hollywood yang paling legenda semasa dan di luar permaidani merah dan skrin besar.

Kami bermula dengan Lauren Bacall dalam filem 1948 Key Largo, bekerja di Marilyn Monroe pada tahun 1961-an The Misfits, tersentuh di tempat membeli-belah terkenal di Wanita cantik yang dibintangi Julia Roberts pada tahun 1990, dan akhirnya mengakhirinya dengan pemerintahan Emma Watson di Ralph Lauren dari awal tahun ini.  

Keluarkan melalui galeri kami untuk melihat bahagian atas putih ke mana-mana, dari 1948 hingga sekarang. Pada akhirnya, anda akan yakin bahawa butang putih akan kekal sebagai perlawanan almari!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 − 46 =

map