Gwen Stefani’s Best Street Style Fall Looks-That You Can Copy

Gwen Stefani
Getty

Alexandra Whittaker

24 Okt 2017 @ 11:15 pagi

Kejatuhan secara rasmi berayun, dan itu bermakna latte rempah labu, kostum Halloween, dan benar-benar tidak tahu apa yang akan memakai pintu setiap hari.

‘Tis musim bermain “berapa banyak lapisan yang perlu saya bawa” setiap pagi sebelum anda meninggalkan rumah, dan sementara ini mungkin kelihatan menjengkelkan, ia sebenarnya boleh menjadi menarik juga. Cuma lihat Gwen Stefani, sebagai contoh. Penyanyi tersebut jelas berseronok dengan pakaiannya. Dia membuat pilihan fesyen yang berani dan bergaya yang tersendiri, tetapi dia terutamanya bertukar untuk musim gugur.

VIDEO: Gwen Stefani mengejek “Pengumuman Besar” dalam Pakaian yang Sepertinya Seperti Pakaian Perkahwinannya

Jadi, siapa yang lebih baik untuk mengambil layering dan pemerhatian musim luruh daripada pakar itu sendiri? Jika anda mencari fesyen kejatuhan anda yang seterusnya, Gwen membuat anda dilindungi. Tinjau melalui beberapa musim peralihan yang diluluskan oleh Stefani yang kegemaran kami kelihatan di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 4

map