Hadiah Holiday Favorite Sophia Bush untuk Beri (Dan Dapatkan!)

Sophia Bush tidak mengambil pemberian hadiah secara ringan, dan tahun ini, Chicago P.D. bintang akan menjadi batu tambahan untuk beberapa beruntung dalam senarai Krismasnya.

“Bagi saya, mencari hadiah yang tepat untuk seseorang selalu begitu,” kata Bush baru-baru ini InStyle. “Saya suka memberikan orang-orang untuk rumah mereka, seperti mangkuk kecil atau dulang yang cantik untuk memegang kunci dan perhiasan.” Tetapi ada satu kebiasaan yang membuktikan bahawa Bush membeli waktu dan masa lagi. “Saya sangat suka membeli lilin cantik untuk orang ramai,” katanya. “Saya selalu melihat kapal yang datang dari lilin. Saya mahu ia menjadi sesuatu yang sangat indah sehingga apabila lilin itu terbakar, anda boleh mengambil semua lilin dan menggunakannya untuk menyimpan berus atau bunga solek. Saya suka apabila hadiah berfungsi dengan dua tujuan. “

Bintang pergi ke tempat untuk mendapatkan hadiah pilihannya? “Terdapat sebuah kedai bunga yang hebat di Chicago yang dipanggil Asrai Garden, yang mempunyai lilin terbaik dan tchotchkes yang sangat sejuk,” katanya. “Mereka membawa satu jenama berasaskan New York bernama Lafco, yang menjadikan saya gelas-gelas tangan kegemaran yang datang dalam pelbagai warna.”

oh heyyyy kami mempunyai beberapa lilin.

Gambar yang disiarkan oleh elizabeth cronin (@asraigarden) pada

RELATED: Sophia Bush Dishes on Balancing Fitness, Food, and Fiming Chicago P.D.

Apabila datang kepada hadiah kegemaran Bush untuk menerima, dia lebih suka reka bentuk yang halus yang dia boleh menjaga dengannya pada setiap masa. “Saya selalu suka barang kemas khas yang kecil,” katanya. “Ramai teman wanita saya dan saya akan membeli pasangan anting-anting dan kami masing-masing akan mengambil hanya satu stud, jadi kami mempunyai anting-anting yang tidak sepadan dalam semua tindikan kami. Anda selalu tahu bahawa salah seorang kawan anda mempunyai yang lain, dan saya dapati itu bermakna dan benar-benar manis. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 + = 30

map