Hentikan Semuanya: Cinta Sebenarnya Trailer Reunion Hanya Turun!

Walaupun filem perjumpaan pendek penuh tidak ditetapkan untuk dikeluarkan sehingga Hari Hidung Merah, treler penuh untuknya jatuh Khamis, dengan perdana menteri fiktif Hugh Grant menetapkan nada dalam adegan pertama dengan suaranya sejak awal tahun 2003 flick mengalir masuk.

“Seolah-olah saya cinta itu di mana-mana,” dia boleh didengar dengan mengatakan. “Selalunya ia tidak begitu bermaruah atau diberitahu, tetapi ia sentiasa ada.” Seperti adegan kilat dari filem asal, klip cepat memajukan ke mana watak-watak yang dikasihi adalah 14 tahun kemudian, dengan Stevie Wonder “Untuk Sekali dalam Hidup Saya” menyediakan latar belakang sentimental.

BERKAITAN: Kedai Cinta Eksklusif Hidung Merah Hari Sebenarnya Tee | InStyle.com

WATCH: Hugh Grant sebagai Hot seperti yang pernah di New Suka sebenarnya

 

Selain dari menari Colin Firth (Jamie) yang menundukkan tangga tangga, dan Andrew Lincoln (Mark) muncul di depan pintu Keira Knightley (Juliet), ahli pelakon Liam Neeson (Daniel), Bill Nighy (Billy Mack) dan Chiwetel Ejiofor (Peter) semua membuat penampilan juga.

Laura Linney-yang eksklusif dengan versi NBC, menurut Hiburan Mingguan– juga di dalamnya.

Cinta Sebenarnya Reunion menyiarkan 25 Mei di NBC. Pada asalnya, treler itu sepatutnya debut pada Hari Hidung Merah, tetapi anda boleh menontonnya di sini sekarang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 − = 31

map