Hilary Duff Rocks Sesuai Mandi Perancis yang Diilhamkan di Hawaii

Hilary Duff Melihat baju renang terbaru kami telah berkata, “Oui, oui!” Yang berusia 28 tahun Lebih muda bintang bercuti dengan keluarganya di Hawaii minggu lalu, dan pada hari Khamis, dia dilihat mengenakan pakaian mandi dua potong yang memecah keghairahan utama Paris.

Ensemble Duff terdiri daripada dua helai berjalur hitam dan putih yang mempamerkan abs absennya dan bandanna merah yang terikat dengan santai di lehernya. Dia juga memakai sepasang cermin mata hitam mata kucing hitam semasa dia bermain-main di pantai di Maui. Pemandangan Paris-esque adalah lambang baju renang yang comel tetapi berfungsi.

Bekas bintang Disney Channel menyiarkan beberapa gambar manis dari percutiannya di Instagram. Dalam satu video, dia keluar dari gelombang mendayung dengan anaknya Luca. Dia memakai pakaian yang sama kerana dia anggun menyelam ke dalam lautan-sementara itu, sedikit Luca berteriak dengan penuh semangat di kamera. Duff memaparkan klip itu dengan, “Hawaii begitu indah …. Sangat sejuk juga mempunyai lukie di papan di lautan. #Memoriestolastalifetime #littlebravery.”

Hawaii begitu indah …. Sangat sejuk juga mempunyai lukie di papan di lautan. #memoriestolastalifetime #littlebravery ��❤️

Video yang disiarkan oleh Hilary Duff (@hilaryduff) pada

BERKAITAN: Bikini-Clad Hilary Duff Menceritakan “Cerita Hantu” dengan Anak Luca yang berusia 4 tahun

Dia juga berkongsi diri dengan diri sendiri dan seorang rakan yang berjemur di atas pasir-Duff memakai topi bikini oren, dan dia kelihatan seperti dewi yang berdaun. Di bawah gambar itu, dia menulis, “realiti telah tenggelam dalam ….. Bawa kami kembali ke #hawaii.”

@lowenban realiti telah tenggelam dalam … Bawa kami kembali ke #hawaii இல்லை

Gambar yang disiarkan oleh Hilary Duff (@hilaryduff) pada

Nampaknya seperti Duff dan Luca mempunyai percutian yang menyeronokkan di Hawaii.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 3

map