Ikon Fesyen 96-Tahun-Lama Iris Apfel’s Most Prized Mendapatkan Bukan Item Fesyen

Saya pernah mempunyai perniagaan reka bentuk dalaman saya sendiri, dan setiap tahun saya akan melakukan beberapa perjalanan belian besar. Pada tahun 70-an, saya pergi ke Itali dan melawat bengkel tukang kayu hebat. Saya tahu saya mahu dia membuat saya sesuatu, dan kerana saya suka burung unta, saya datang dengan idea gila untuk mempunyai saiz hidup yang diukir dari kayu pemutih yang indah ini.

Kemudian saya berfikir, “Bukankah akan menjadi indah jika ia juga sebuah bar?” Jadi saya merancang sayap pada engsel, yang membolehkan anda membuka burung unta dan mengisi perut dengan minuman keras.

InStyle March Iris Apfel Bar
Gustavo Caballero / Getty Images untuk InStyle

Kami akhirnya menghasilkan enam jumlah keseluruhan. Saya menjual empat daripada mereka kepada pelanggan-satu pergi ke Datuk Bandar Dallas, satu lagi ke hotel la-di-da. Tetapi saya menyimpan dua untuk diri saya sendiri yang saya namakan Gussy dan Gustavo.

VIDEO: Bagaimana Icon Style Iris Apfel Menjadi Pembeli Black-Belt

BERKAITAN: Iris Apfel Mendedahkan Kenapa Dia Mula Memakai Gelas

Gustavo tinggal di Muzium Peabody Essex di Salem, Mass., Dan Gussy tinggal bersama saya di Palm Beach. Pangsapuri saya ada sedikit cuckoo, jadi dia sesuai betul, terutamanya dengan Kermit the Frog di belakangnya. (Kermit tipples, awak tahu, dan kini dia cebit separuh kerana bar.) Saya suka Gussy untuk keping, terutamanya kerana dia menarik dan berguna, tetapi dia juga meletakkan kedua-dua Kermit dan saya. Apa lagi yang boleh saya minta?

-Diberitahu kepada Jennifer Ferrise

Buku Apfel Iris Apfel: Ikon Kemalangan adalah pada 6 Mac.

Untuk lebih banyak cerita seperti ini, ambil edisi Mac ini Majalah InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital sekarang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 + = 74

map