J.Lo Hanya Pergi untuk Ride Bike dengan Shirtless A-Rod

Ternyata selain membunuhnya di jabatan menari dan menyanyi, Jennifer Lopez juga boleh berbangga dengan kemahiran berbasikal yang serius.

J-Rod mengambil jalan-jalan di New York pada hari Ahad untuk hari yang cerah penuh dengan latihan yang layak, dan bekas All-Star Alex Rodriguez tidak dapat menolak untuk mengambil cerita Instagram untuk berkongsi beberapa gambar dan video dari perjalanan mereka yang membuktikan bahawa lovebirds mengambil pasangan matlamat ke peringkat seterusnya.

VIDEO: Moments Cutest Jennifer Lopez dan Alex Rodriguez

 

Dalam satu tangkapan, “Yoga berbasikal 2”, yang tersenyum Lopez-yang memilih untuk mendapatkan peluhnya dalam tangki kelabu yang ringan, pengawal, dan tali pinggang atas yang licin-menguruskan untuk menangkap beau shirtlessnya ketika dia menunggang di belakangnya.

TK
Alex Rodriguez / Instagram

Klip lain yang mengagumkan, berjudul # 13 (bilangan jersi A-Rod), menunjukkan pencetusnya “Pada Lantai” yang mendefinisikan semula “gambar sempurna” dengan entah bagaimana menguruskan filem N.Y.C. melarikan diri semasa mengimbangi basikal menunggangnya.

JRod adalah pasangan ANDA. Jen akan berbilang tugas seperti keledai saya yang janggal akan jatuh dari basikal itu sudah bengkokna #JLo #jenniferlopez #allihave #jlovegas #arod

Siaran yang dikongsi oleh jennifer lopez fanpage (@slayitlikejlo) pada

BERKAITAN: A-Rod Memberi Kita Sekilas di Kinerja Sexy Fourth of July J.Lo

Memandangkan kita akan mempunyai masalah yang cukup hanya tinggal di basikal, kita tertanya-tanya, adakah apa-apa yang tidak dapat dilakukan oleh bintang Latina?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 − = 72

map