Jelajah Justin Bieber Dibatalkan tetapi H & M Belum Berhenti Beliebin ‘

tk
Kesopanan (6)

Isabel Jones

Sep 09, 2017 @ 12:15 petang

Hanya sebulan selepas Justin Bieber mengumumkan pembatalan bakinya Tujuan tarikh pelancongan, peminat kini mempunyai peluang untuk membeli barangan yang diilhamkan di luar di luar arena.

Gagasan fesyen pantas H & M baru-baru ini mengumumkan bahawa mereka akan melancarkan garis produk produk Belieber yang diilhamkan oleh swag konsert penyanyi itu. Jadi, dengan cara, yang Tujuan pelancongan hidup …

Koleksi ini terdiri daripada 26 item dalam pelbagai reka bentuk dan warna (hitam, putih, kuning, dan merah), mana-mana yang akan dikenakan biaya kurang daripada $ 60 dan sedikit sebanyak $ 18.

Siapa yang tahu bila (jika pernah) peluang untuk memakai menunggang motosikal J.Biebs di dada anda akan timbul lagi? Menghadapi ketidakpastian seperti itu, ia hanya masuk akal untuk mengambil beberapa swag yang berpatutan sementara pilihan ada.

VIDEO: Inilah Justin Bieber Pemodelan T-Shirt Hanes

 

Tatal ke bawah untuk melihat pelbagai jenis item yang tersedia. Koleksi penuh akan dilancarkan di kedai terpilih dan dalam talian pada 7 September.

BERKAITAN: Justin Bieber Cancels Tujuan Jelajah Dunia “Selepas Pertimbangan Hati”

Jangan berhenti beliebin, lelaki!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − = 23

map