Jinger Duggar Terlibat dengan Jeremy Vuolo – Lihat Cincinnya

Loceng perkahwinan berdering untuk keluarga Duggar sekali lagi!

Bekas 19 Kanak-kanak & Mengira bintang Jinger Duggar bertunang untuk berkahwin dengan Jeremy Vuolo hanya sebulan selepas secara rasmi memasuki sebuah pacaran dengan bekas pemain bola sepak profesional.

“Jadi teruja untuk berkongsi berita ini bahawa kita kini terlibat,” kata pasangan itu Orang. “Dari kedua-dua kami, terima kasih semua untuk banyak harapan yang kami terima semasa pacaran.”

❤️ ada di udara! �� #JingerDuggar terlibat dengan Jeremy Vuolo! Tonton detik-detik pertama pasangan itu selepas cadangan di sini: TLC.com/JingerisEngaged ���� #CountingOn

Foto yang disiarkan oleh TLC (@tlc) pada

Walaupun hubungan ini agak baru – walaupun kedua-dua asalnya dipenuhi pada bulan Mei 2015 terima kasih kepada Seewalds, kakak perempuan Jinger, Jessa dan abang ipar Ben – mereka bersedia untuk mengikat simpulan.

RELATED: Lindsay Lohan Mengesahkan Dia Terlibat dengan Egor Tarabasov dalam Instagram Emosi

“Kami sangat teruja untuk mengambil langkah seterusnya dalam membelanjakan kehidupan kita bersama,” tambah mereka. “Kami begitu bersyukur kerana bagaimana Tuhan telah membawa kita bersama. Ia telah menjadi perjalanan yang luar biasa setakat ini dan kami teruja untuk melayani Kristus bersama-sama pada masa akan datang.”

Jinger dan Jeremy juga mengeluarkan video di laman web TLC memberitahu dunia berita besar mereka.

“Sukar untuk memasukkan kata-kata saya,” kata Jeremy. “Saya benar-benar hanya bulan, saya tidak boleh lebih bahagia, saya sangat berterima kasih kepada Tuhan kerana memberikan saya seorang wanita yang luar biasa dan dia berkata ‘ya.'”

Penonton akan dapat melihat lebih banyak cerita cinta dua orang ini pada musim baru Mengira Pada kemudian pada musim panas ini, tetapi sekarang, Jinger mengira berkatnya.

BERKAITAN: Mahu Lebih Banyak Berita Perkahwinan? Hidup kita di Facebook!

“Saya tidak percaya saya terlibat dengan lelaki impian saya, lelaki yang saya telah meminta Tuhan,” katanya. “Tuhan sangat baik dan saya tidak boleh mempercayainya, kita terlibat!”

Mengira Pada kembali ke TLC pada malam Selasa pukul 8 malam. ET mulai 23 Ogos.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 − = 17

map