Joe Jonas Flaunts Insane Abs dalam Kempen Pakaian Musim Semi Spring Guess

Joe Jonas Guess Campaign Lead
Baiklah

Isabel Jones

11 Jan, 2017 @ 12:45 petang

Ia mungkin sejuk di luar, tetapi kempen musim bunga Guess menghidupkan musim panas musim panas ini.

Joe Jonas dan model Charlotte McKinney dari DNCE di dalam kempen seluar dalam jenama 2017, sementara Hailey Baldwin dan Stefano Sala mengetuai kempen untuk koleksi kapsul ulang tahun Guess Originals 1981 yang baru.

Pertunjukan terbaru Jonas mempromosikan garisan seluar “Hero” jenama, yang ditetapkan untuk debut pada bulan Februari. Selepas sekilas pandang dalam imej kempen, kami terus-terang dijual di koleksi baru-kita tidak pernah melihat tengah Jo-Bro yang menari teluknya yang terkutuk agak seperti ini (walaupun video “Body Music” DNCE datang hampir). Mungkin ia sepatutnya menjadi resolusi Tahun Baru untuk mengatakan ya kepada lebih ramai orang awam? (Sila?)

Walaupun kanak-kanak kurang risau, imej-imej Baldwin dan Sala juga seksi seperti yang boleh-mereka membuat pasangan cantik! Baldwin nampak bermain mekanik berpakaian lingerie kepada budak lelaki yang bernama James Dean.

VIDEO: Hadiah Gucci Memberi Filem Kempen 2016

 

Tatal ke bawah untuk melihat sorotan dari imej baru Guess yang baru

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 + = 58

map