Jumlah Diva Bintang Natalie Eva Marie: “Saya Seorang Alkohol, dan Mengakui Kebenaran Menyelamatkan Kehidupan Saya”

Natalie Eva Marie banyak perkara: ahli gusti pro, Jumlah Diva bintang, model kecergasan dan pelakon (dia membuat debut filemnya pada musim panas lepas Tak dapat difahami). Dia juga seorang alkohol. Di sini, pena pelbagai hipnotis merupakan esei bergerak mengenai pembelajaran menguruskan penyakitnya selepas kemasukan nyawa beliau bahawa dia memerlukan bantuan. 

 

Saya seorang alkohol. Saya telah pulih, memusnahkan hubungan, menyakiti keluarga saya, dan kecewa saya berkali-kali. Saya akan menjadi seorang alkohol sepanjang hayat saya. Hakikat bahawa saya telah menjadi lemah selama hampir lima tahun tidak bermakna bahawa saya “sembuh,” itu tidak bermakna bahawa saya mempunyai tahap minum dalam usia 20-an saya, dan ini tidak bermakna saya dapat minum sedikit kini dan lagi atau hanya minum dalam kesederhanaan. Tiada warna kelabu ketika datang kepada alkoholisme-hitam dan putih. Sama ada saya seorang alkohol atau saya tidak. Bekerja dengan program tidak bermakna masa lalu saya secara ajaib hilang dan semuanya baik-baik saja. Malangnya, apa-apa yang perlu diperhatikan dalam hidup adalah mudah atau mudah. Namun jalan menuju pemulihan saya bermula dengan kemasukan yang sangat mudah: Saya seorang alkohol. Dan mengakui kebenaran itu menyelamatkan hidup saya.

 

VIDEO YANG TERKAIT: 7 Rancangan TV Popular Yang Mendapatkan Kesihatan Mental

 

Alkohol adalah penyakit. Orang akan membahaskan sama ada ia adalah penyakit minda, genetik, atau keadaan. Saya tidak mempunyai jawapan untuk perdebatan itu, dan terus terang saya tidak peduli kerana apabila anda cuba untuk menentukan “kenapa,” ia sering boleh menyebabkan menyalahkan orang lain, kejadian di masa lalu atau keadaan anda. Saya berorientasikan matlamat, dan matlamat saya ialah menjalani kehidupan yang sihat, memuaskan, dan produktif dengan hubungan yang berpanjangan dan bermakna. Untuk melakukan itu, saya memberi tumpuan kepada rawatan. Kerana tanpa mengira punca itu, Saya mempunyai penyakit, dan Saya pada akhirnya satu-satunya yang bertanggungjawab mencari bantuan.

 

Jadi # Bersyukur dan #Blessed melebihi impian saya yang paling liar! Pagi ini saya memikirkan sejauh mana saya datang, pastinya tidak mudah dan telah difailkan dengan banyak ujian dan kesukaran! Melalui semua kesulitan saya belajar dan berkembang! – Saya rasa sangat penting untuk mengambil langkah mundur dari kehidupan kita yang sibuk, untuk merendam segala-galanya dan memberi diri anda sedikit cinta untuk membuatnya melalui beberapa kebakaran, dan jika anda dalam “api” tertentu tahu bahawa anda kuat dan akan meneruskannya! – Saya tidak pernah fikir saya boleh bangun dengan pandangan seperti ini dan apa yang saya katakan adalah TINGGAL KURSUS, terus bekerja keras untuk semua yang anda mahukan! Sehari setiap hari! Dan tidak pernah berhenti mempercayai diri sendiri ���� Thank # ThankYouGod #ADayAtATime #GODisGood

Satu jawatan yang dikongsi oleh Natalie Eva Marie (@natalieevamarie) pada

BERKAITAN: Model Mia Kang pada Cara Tinju Membantu Tubuh Fight Dysmorphia beliau

Sebelum saya memulakan program 12-langkah saya, fikiran saya adalah keadaan huru-hara, hidup saya menjadi kacau, dan saya akan memukul bahagian bawah batu. Saya berkhidmat selama tiga bulan di penjara kerana DUI berulang kali. Saya tidak mempunyai lesen, saya tidak mempunyai pekerjaan yang stabil, dan saya tinggal di apartmen yang saya hanya mampu kerana diskaun yang berat saya tuan rumah menawarkan saya kerana pembunuhan telah berlaku di sana antara penyewa sebelumnya. Itulah kehidupan saya kelihatan seperti betul sebelum saya memulakan jalan saya untuk ketenangan.

Sekarang, saya berkahwin, mempunyai perniagaan yang berkembang maju, kerjaya dalam hiburan yang saya hanya boleh bermimpi, dan tinggal di rumah yang indah dengan suami saya. Tetapi inilah perkara itu: Saya masih seorang yang beralkohol. Kehidupan dongeng ini selalu satu minuman jauh dari menghancurkan. Itulah sebabnya saya menghadiri mesyuarat 6 pagi AA beberapa kali seminggu dan melakukan kerja mingguan dengan penaja saya. Ia juga mengapa, semasa mesyuarat, saya sentiasa mencari wanita untuk menaja diri saya sendiri. Ia berfungsi, dan ia memakan masa, tetapi ia adalah perubahan terbaik yang pernah saya buat dalam hidup saya. Seperti yang saya katakan sebelumnya, ia sangat hitam dan putih.

 

Keluarga berjalan dengan bayi ����

Satu jawatan yang dikongsi oleh Natalie Eva Marie (@natalieevamarie) pada

BERKAITAN: 17 Selebriti yang Telah Bebas Alkohol

Inilah yang saya ingin seseorang memberitahu saya kemudian: Kehidupan anda tidak akan mengubah secara ajaib semalaman. Akan ada tinggi yang melampau dan rendah ekstrem. Kemungkinannya anda akan berulang sekurang-kurangnya sekali-tetapi jangan berhenti. Bagi mereka yang memulakan program, berpegang dengannya. Terus terus ke hadapan tidak kira betapa sukarnya. Saya berjanji bahawa anda berbaloi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 − 23 =

map