Justin Bieber dan Hailey Baldwin Don Memadankan Cornrows: “Ini Akan Dimulai Besok”

Ia kelihatan seperti Justin Bieber dan Hailey Baldwin telah menjalinkan hubungan mereka dengan peringkat seterusnya dengan menyelaraskan braids. Bieber memperlihatkan kerjanya baru kepada lebih 50 juta pengikut pada hari Isnin dalam jawatan Instagram yang manis.

Walaupun kedua-duanya kelihatan cuter berbanding dengan gaya mereka, Bieber mengakui bahawa ini bukan pandangan kegemarannya. Penyanyi itu memanggil Baldwin keluar dalam foto (di atas), menunjuk kepadanya dan menulis: “Hailey membuat saya mendapat baris jagung.”

Sepertinya tidak ada keperluan untuk kita membiasakan diri dengan cornrows, dan mereka mungkin tidak akan memulakan kebangkitan trend awal tahun 2000 (ingat Ludacris dalam 2 Fast 2 Furious?) kerana Bieber terus menulis, “ini akan berlaku esok.” Sekurang-kurangnya kita akan sentiasa mempunyai imej-imej ini dari percutian musim sejuk Bieber untuk mengingati penampilan yang jarang berlaku ini.

@justinbieber: Wanted ini sejak seperti Mike .. Island flow

Foto yang disiarkan oleh Justin Bieber Updates ™ (@justinbiebertracker) pada 4 Jan 2016 pada 11:50 pagi PST

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 + = 70

map