Justin Bieber Dikongsi Hanya Cerita Live Instagram Paling Rawak Namun

Justin Bieber hanya menunjukkan peminat seperti sesi jam hotel yang kelihatannya baginya dan bahawa dia pada dasarnya seorang lelaki biasa.

Ia semua telah dimulakan pada siaran langsung pada Cerita Instagram Selasa petang apabila penyanyi itu memutuskan untuk memakai konsert pelbagai dadakan. Tetapi, selepas dia merenung gitarnya dan merenung ayat-ayat dari kamera … benda mendapat sedikit rawak apabila dia memberikan harapan peminat dan menunjukkan wajahnya.

Pertama, dia mendedahkan nama pengguna Playstationnya. “Jangan menghukum saya … [it’s] hockeykillah Jadi, jika anda mahu bermain saya di NHL atau Call of Duty, tekankan saya, jangan tuduh saya.” Kemudian, dia mula membaca komen-komen di pos hidupnya, memukul gusinya, dan memberitahu peminat dia perlu memakai kaus kaki kerana kakinya sejuk.

TK
Justin Bieber / Instagram

Akhirnya, dia mula menyanyi lagi, dan peminat menjadi gila ketika dia merangkak sedikit “Despacito”. Seketika itu, seketika, ketika dia mula menunjukkan peminat di sekeliling tempatnya bukannya menyempurnakan lagu itu. Dia juga berhenti memecat gusi selepas orang ramai mengeluh.

BERKAITAN: Baru Justmoji Swag Justin Bieber Telah Tiba

WATCH: Justin Bieber Tarik Beyoncé dan Siarkan Video Epic untuk Album Baru

“Saya sedar diri sendiri tentang kemahiran mengunyah permen karet saya sekarang,” katanya dengan ketawa. “Dia sangat marah.” Dari situ, dia menunjukkan peminat mesej inspirasi yang dia tulis kepada dirinya sendiri di cermin bilik mandi, seperti “Pusingkan pipi yang lain,” dan vitamin C dan protein whey dia ada di kaunter.

Dan ketika hal-hal tidak dapat rawak lagi … dia mula bercukur.

Namun, peminatnya kelihatan suka melihat ke dalam hidupnya-dan penindasannya, kerana lebih banyak pengauditan, dengan hampir 340,000 orang menonton setiap langkahnya.

The Biebs terus bercakap dengan peminat dan bercakap-cakap, bahkan berpura-pura untuk melarikan diri dari keselamatannya, sebelum meletakkannya di kamera dan berkata, “Janggutnya berpusing”.

Ini adalah selepas dia berkongsi video di Instagram tentang dirinya yang bertindak bodoh di bilik hotelnya, bersama-sama dengan lapan pukulan back-to-back dari selfie yang sama.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Justin Bieber (@justinbieber) pada

 

Satu jawatan yang dikongsi oleh Justin Bieber (@justinbieber) pada

Hanya satu hari dalam kehidupan Biebs.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 − = 53

map