Kedudukan Lengkap Rambut Superhero Terbaik Semua Masa

Apa yang diperlukan untuk bermain superhero moden? Batu batu keras, kostum pembunuh, dan ya, rambut yang sangat kuat.

Sama ada mereka terbang tinggi di langit atau mengejar penjahat di jalan-jalan, watak-watak buku komik yang kita tahu dan suka mempunyai beberapa helai yang sangat serius. Kami tahu, ia adalah sihir filem, tetapi kami tetap hairan bagaimana rambut mereka kelihatan pada akhir adegan bertarung (tousled, tidak pernah berantakan) atau semasa mereka berlari (di luar melenting).

Dari gelombang angin Supergirl ke bouffant klasik Wonder Woman, kami menghitung dos yang menjadikan kami geek keluar lagi dan lagi. Cue yang perlahan dramatik anda.

VIDEO: 9 Selebriti Makeover rambut 2017

12. ELLEN HALAMAN SEBAGAI PRESIDEN KITTY

Hanya kerana kunci tidak lama dan mengalir, tidak bermakna mereka tidak dapat dilupakan. Sebagai X-MenSuperhero termuda, Kitty Pryde membuktikan dia boleh berjalan melalui tembok dan menarik ekor konyol ekor kuda.

11. ANNA PAQUIN SEPERTI ROGUE

Sekiranya anda melihat yang pertama X-Men filem pada tahun 2000, anda sudah mengetahui kisah asal di belakang tanda tangan Rogue yang berwarna putih (menyalahkan Magneto Ian McKellen). Tetapi sama ada anda menyukainya atau membencinya, anda perlu mengakui dia kelihatan cantik apabila dia sesuai untuk pertarungan besar.

10. KATE MARA SEBAGAI WANITA yang tidak dapat dilihat

Alter ego wanita yang tidak kelihatan adalah Sue Storm, begitu jelas, lob kelentitnya yang melenting boleh berdiri dengan unsur-unsur. 

9. FAMKE JANSSEN AS JEAN GREY

Jean Gray adalah bunglon rambut tidak rasmi X-Men geng. Dari filem pertama pada tahun 2000 hingga X-Men: Hari Masa Lalu Masa Depan pada tahun 2014, Grey telah mempamerkan segala-galanya dari sebuah bola keluar ke gelombang lembut. Kegemaran kami? Gaya cerah pinggang merah yang dia gemarkan ketika dia dilahirkan semula sebagai Phoenix. 

8. SARAH MICHELLE GELLAR AS BUFFY THE SLAMPER VAMPIRE

Tidak ada kuku yang kelihatan lewat lemparan 90-an lebih baik daripada Buffy Summers. Kami tidak pasti yang lebih mengagumkan: kemahiran memegang kepentingannya atau fakta bahawa berambut perangnya tidak pernah mempunyai akar bercakap.

7. MELISSA BENOIST SEPERTI SUPERGIRL

Nampaknya semua orang dari planet Krypton berbakat dengan kepala rambut yang hebat. Superman, sememangnya mempunyai masalah gelap, sementara sepupunya, Supergirl mempunyai keriting setongnya yang seolah-olah sempurna.

6. SCARLETT JOHANSSON SEBAGAI BLACK WIDOW

Kami tahu betapa sukarnya untuk mendapatkan warna merah yang betul, jadi Black Widow a.k.a. Natasha Romanova menjadikan senarai kami semata-mata berdasarkan warna sahaja. Langit berapi-api merahnya kekal konsisten sepanjang setiap satu Pembalas filem.

5. YVONNE CRAIG AS BATGIRL

Apa yang lebih buruk daripada rambut topi? Rambut topi kelawar. Atau mungkin jika Yvonne Craig tidak datang pada tahun 1960-an untuk memastikan bahawa Batgirl mempunyai gelombang yang paling berani, bounciest di sekeliling.

4. CHRIS HEMSWORTH SEBAGAIMANA

Panjang. Berambut perang. Lebih memukau daripada ototnya atau bayinya. Sangat mudah untuk melihat mengapa Avenger dan rambutnya membuat senarai kami. 

3. GALOT GADOT SEPERTI WANITA WANITA

Gadot dan kunci windswept yang mengagumkannya mencuri pertunjukan sepanjang tahun lepas Batman V. Superman: Dawn of Justice. Sekarang, dia akan menjadi superhero wanita yang pertama pernah ke hadapan filemnya sendiri (Perempuan yang hebat, keluar 2 Jun). Menjangkakan banyak momen rambut utama di antara tindakan tersebut.

2. HALLE BERRY SEBAGAI STORM

Berry adalah satu-satunya dalam senarai kami yang telah berjaya menjadi ikon rambut baik pada skrin dan off (pixie beliau masih turun sebagai yang terbaik). Sebagai X-MenPakar cuaca pemastautin, Ribut, rambut putih cerahnya menjadi tanda peribadinya-dan tanda bahawa cuaca buruk sedang dalam perjalanan.

1. LYNDA CARTER SEBAGAI WANITA WONDER

Ia mungkin lebih dari 40 tahun sejak Carter mula-mula mengambil lasso keemasan Wonder Woman, tetapi versi heroin klasiknya masih menjadi yang paling dicintai. Dan apabila ia datang kepada rambut superhero, tiada siapa yang boleh mengatasinya. Helang hitam jetnya sentiasa berkilat, bebas keriting, dan, tentu saja, cukup besar untuk memanggil tiara nya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 1 =

map