Kemudian dan Sekarang: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, dan Cast of The Hunger Games

Jennifer Lawrence TOUT
Mark Davis / Getty Images

Jonathan Borge

24 Nov 2015 @ 2:30 petang

Permainan kelaparan Demam mungkin telah mencapai tahap yang paling tinggi ketika gambar akhir siri ‘hit’, Mockingjay-Bahagian 2, memukul bioskop pada Jumaat lepas, tetapi kami masih tidak dapat mengatasi semua tindakan tanpa henti. Ya, Katniss dan pasukan revolusioner badassanya kembali untuk pertarungan Panem terakhir. Dan sementara garisan plot tidak dapat dilupakan, itu adalah apa yang berlaku di skrin yang menarik perhatian kami.

Bintang-bintang seperti Jennifer Lawrence, Elizabeth Banks, Willow Shields, dan Liam Hemsworth menjatuhkan rahang sebaik sahaja mereka tiba di premier rentas kontinental filem, membuktikan betapa gaya mereka telah berubah sejak Permainan Kelaparan menarik perhatian penonton pada tahun 2012. Sebelum kami secara rasmi mengucapkan selamat tinggal kepada semua perkara HG, kami melihat kembali betapa banyak wanita dan lelaki terkemuka filem telah berubah dalam beberapa tahun yang singkat.

PHOTOS: Lihat Setiap Lihat Jennifer Lawrence Pernah Dipakai untuk a Permainan kelaparan Premiere

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 − 50 =

map