Kenangan Fesyen Saya: Norma Kamali Perkenalkan Foto Peribadi dan Momen Gaya Kegemarannya

Norma Kamali Iconic Moments
Photo courtesy

Andrea Cheng

Jun 13, 2014 @ 2:22 petang

Ia tidak mengatakan bahawa pereka Norma Kamali adalah tokoh yang menggerunkan dalam industri fesyen, dan dia mempunyai nilai empat dekad (dan menghitung!) Reka bentuk legenda untuk menunjukkannya. Dengan kreativiti mata dan daya tarikannya yang ketat, gaya Kamali telah ditakrifkan dan era transcended. Dia membentuk mantel beg tidur yang terkenal pada tahun 70-an, yang memunculkan trend pad bahu di ’80-an, mempelopori pergerakan keselesaan mewah dengan koleksi berpeluh yang diterima secara meluas dalam dekad yang sama, dan merevolusikan pakaian renang (lihat satu kepingan merah ikonik Farrah Fawcett ).

Dengan tanda bangsanya yang tumpul, bingkai mata kucing tanda tangan dan gaya anehnya sendiri, pereka berusia 68 tahun yang telah memenangi anugerah itu menjadi ikon fesyen sendiri-dan memberi inspirasi kepada rasa dan kagum di mana sahaja dia pergi. Sebagai penghormatan kepada kerjaya yang mantap, kami meminta pereka untuk melihat kembali detik-detik paling mengasyikkannya (dalam reka bentuk ikoninya sendiri, tidak kurang), dari pendatang baru yang berhadapan dalam ’60-an kepada dirinya sendiri yang berpengalaman.

Reminisce dengan Kamali dan perjalanan sepanjang hidupnya dengan 14 gumpalan menakjubkan yang dia menggali dari arkib peribadinya.

Dan pastikan anda log masuk InStyle ‘halaman Facebook s pada hari Selasa, 17 Jun, pada 1 p.m. ET, untuk Facebook Q & A dengan Norma Kamali sendiri!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map