Lihat Berapa Banyak Instagrams Celeb Ini Telah Berubah Sejak Post Yang Sangat Pertama

TK
blakelively / Instagram

Olivia Bahou

25 Apr, 2017 @ 6:00 petang

Selepas bertahun-tahun berlatih, celebs seperti Selena Gomez, Kylie Jenner, dan Blake Lively telah menyempurnakan permainan Instagram mereka, mencipta suapan sempurna yang mempunyai persembahan yang sangat menarik. Tetapi apabila mereka mula-mula melangkah ke tempat kejadian, Instas mereka kelihatan sangat berbeza.

Kembali apabila bintang-bintang ini menyertai Instagram, penapis pemanggang roti adalah perkara paling hangat sejak, baik, roti yang dihiris. Dan jangan sampai saya memulakan sempadan foto yang tidak diingini itu. Malah bintang A-senarai tidak kebal untuk membuat sesetengah media sosial palsu.

VIDEO: Gigi Hadid Is Breaking from Social Media

Itulah sebabnya kita menyelam jauh ke atas 22 akaun Instagram selebriti untuk mencari gambar pertama mereka-atau sekurang-kurangnya yang paling lama yang mereka tidak dipadamkan. Jangan berpura-pura seperti anda tidak memikirkan sekurang-kurangnya memusnahkan foto-foto Facebook yang memalukan dari sekolah rendah atau sekolah tinggi.

Tetap bergulir untuk melihat gambar-gambar vintaj mereka berbeza dengan suapan mereka yang baru-baru ini, dan cuba untuk mengandungi ketawa anda. Bintang-bintang ini mungkin tidak mempunyai fasa yang canggung, tetapi sekurang-kurangnya cahaya adalah nyata ketika datang ke permainan Instagram mereka.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map